ahoj...už dlouho mě zajímá tento obor a až odmaturuju, tak bych se na něj chtěla přihlásit..ale na internetu je málo informací o tomto oboru..proto se chcu zeptat absolventů, jaké bych pak našla uplatnění..jaké předměty se učí..a tak nějaké takové informace..děkuju moc za odpovědi
Email: kacposeznamcz
Andragogika
15.10.2008 17:52:53, kačkač, zhlédnuto: 1087x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(18.10.2008 13:20:29, Michal) Andragogika je opravdu vzdělávání dospělých. Vím to, protože mi to nabízel můj bratr, když jsem se sám rozhodoval pro studium, a to z toho důvodu, že jsem byl už tehdy podstatně starší, než Ty, a proto se domníval, že by mi vzdělávání dospělých pak šlo lépe, než někomu zcela mladičkému. Nakonec jsem opravdu studoval, ale ne andragogiku. Jakousi stopu po mém studiu najdeš na www.volny.cz/vlastnipoznamky. Tak se měj. Ahoj! reagovat zde
Web: http://www.volny.cz/vlastnipoznamky -
(18.10.2008 14:46:25, Michal) HR znamená s největší pravděpodobností Human Resouces (česky: lidské zdroje). Tj. jde o zkratku, kterou jsem já konkrétně objevil v názvu jedné firmy, zabývající se personalistikou na GOOGLE. (Konkrétně jde o www.ethic-hr.cz. Můžeš se podívat.) reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Andragogika - Univerzita Palackého v Olomouci
- Andragogika FF UP - Ostatní
- Andragogika UJAK - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- andragogika a personální řízení - Univerzita Karlova
- Andragogika - Ostravská univerzita
- bc. stát. otázky Andragogika - VŠ Olomouc, Brno - Zkoušky, zápočty, státnice
- UJAK - Andragogika - doktorské studium - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.