2 Vš Najednou

-
(22.11.2008 00:17:32, Radka) Ahoj, nevím, jestli tě to ještě pořád zajímá, ale každopádně já to mám úplně stejně. Začla jsem studovat prezenční žurnalistiku v Praze a po roce jsem si ještě přidala sociologii v Brně, kterou mám dálkově. Přijde mi to celkem v pohodě, neplatí se nic (tedy pokud se vejdeš do standardní doby studia prodloužené o maximálně o jeden rok, jako je to všude). Lidí, kteří to takto mají, znám spousta... Tak pokud do toho půjdeš, přeju hodně těstí. :-) reagovat zde
-
(25.11.2008 13:23:19, Radek) Ahoj. No jestli myslíš že zvládneš dvě školy..
S placením by neměl být problém.. teda pokud na žádné z nich nepřesáhneš 4 roky co to studuješ. Záleží odkdy studuješ (to Gumidek) tu první a jestli je dostuduješ obě.. (potíže by byly jen pokud je rozdíl v zahájeních studia delší než jeden rok, a tu první co jsi začala bys ukončila neúspěšně.. Potom by na druhé studované škole počítali dobu studia včetně doby kdy jsi studovala jen na té první. A tedy někdy ke konci studia (takže stejně až tak za 2-3 roky) bys začala platit za přetažení doby Bc. studia (je tříleté, platí se když studuješ víc než 4 roky). Pak je ještě jiný poplatek, pokud už absolvuješ úspěšně jedno (jsi Bc.) a studuješ ještě další Bc. - za další studium - ale to je max. 3tis. za rok a některé fakulty to nevyžadují vůbec.. (taky případně až za dva tři roky). Takže v klídku můžeš začít, držím place. Držím palce oběma, holky. reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz
Podobné příspěvky:
- Budu muset zaplatit za studium pokud budu studovat 2 VŠ najednou? - Ostatní
- Placení 2 VŠ škol najednou - Ostatní
- Lze studovat 2 obory na stejné fakultě najednou? - Informace o studiu
- Dvě vysoké školy najednou - Informace o studiu
- Dvě vejšky najednou - Výběr vysoké školy
- Studium více vysokých škol najednou - Informace o studiu
- 2 a více škol najednou - Informace o studiu
- Studium dvou VŠ najednou a přerušení jedné z nich - Ostatní
- Dva obory najednou - Informace o studiu
- Dají se studovat 3 obory najednou? Kdo má zkušenosti... - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.02.2025 10:19:30.