Prosím chtěla bych se zeptat někoho, kdo studuje farmacii v Hradci jaké to tam je, prostředí, učitelé a tak.Zajímalo by mě jestli se tam berou více rostliny nebo je to jen samá chemie.Zatím jsem slyšela na farmacii bohužel jen samou kritiku. Jsem přijatá i na medicinu do Hradce a nevím jak se rozhodnout.Moc děkuju předem za odpověď
Farmacie x medicina

-
(21.08.2008 10:22:23, Ivana) no vzhledem k tomu,ze jsou to prakticky ruzne obory(byt vzdalene "pribuzne"),rozhodovala bych se hlavne v tom,co bych chtěla v budoucnu dělat..medina bude jiste narocnejsi,ale pokud to clovek chce fakt delat,tak bych zatim sla..navic v Hradci je medina jedna z nejlepsich v CR..naopak na farmacii v Hradci jsem neslysela moc chvaly-ve srovnani s Brnem nic moc..kazdopadne rozhodnout se musis sama,kam Te to vic tahne.. reagovat zde
-
(03.07.2009 14:08:25, zz) tak to me vzdycky nejvic rozesmeje - nazor, ze je medicina jiste narocnejsi
Mno jo..chudaci..Na farmacii nechod, a to prave proto, ze nez to vystudujes, nebudes mit zadne volno, zadne zajmy, popr. se z toho zhroutis jako nemalo mych spoluzaku. Ja se taky rozhodovala mezi medicinou a farmacii - vybrala jsem si to tezsi, ver mi. Navic u nas farmaceuti nemaji nejlepsi postaveni v porovnani se zahranicim, celkem zadna prestiz atd. Ale to studium mi prijde zajimavejsi..Je to hodne o chemii, to urcite, ale kyticky taky a anatomie, fyziologie apod. reagovat zde
-
(03.07.2009 14:13:49, zz) Jo ale upresnuji - studuji farmacii v brne takze vlastne proc do toho kecam
reagovat zde
-
(13.08.2010 14:05:00, adelheids) Já studuji farmacii v HK a naprosto souhlasím s názorem zz. Zádné volno, denně laborky 8-10 hodin a každou chvíli se píšou testy, na zkoušku minimálně stovky stránek někdy i tisíce, takže pokud chceš vystudovat v těch pěti letech, tak se v podstatě vzdáš většiny svých zájmů. (Jinak skoro polovina lidí studuje farmacii 6 let) Nadrouhou stranu je to škola nesmírně zajímavá, obor obsahově řekla bych hodně široký, každý si tu najde své a většinu lidí, co farmacii začnou studovat, tohle studium baví. Chemie je sice hodně, ale je tu i botanika, molekulární biologie, morfologie, patologie, matika, fytika, historie, psychologie, sociologie, ekonomika, farmakognozie, klinická farmacie. A bohužel musím souhlasit i s tím, že farmaceuti narozdíl od doktorů nemají velkou prestiž, i když jejich platy ty doktorské většinou převyšují(i když to je taky diskutabilní) reagovat zde
Email: lubik.2seznamcz
-
Podobné příspěvky:
- Zubní lékařství, medicína, farmacie - časová náročnost studia - Výběr vysoké školy
- Farmacie - Výběr vysoké školy
- Farmacie Brno x Hradec, Genetika - Výběr vysoké školy
- NSZ z biologie a chemie - farmacie ?? - Přijímačky, přípravné kurzy
- Farmacie nebo klinická biologie a chemie v Pardubicích? Poraďte :) - Výběr vysoké školy
- Farmacie Brno - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Farmacie nebo Zdravotnická bioanalitika na UK v Hradci - Výběr vysoké školy
- Testové otázky na Lékařskou fakultu do Prahy + Hradec farmacie - Přijímačky, přípravné kurzy
- Vzorové otázky farmacie - Přijímačky, přípravné kurzy
- farmacie na VFU nebo zdravotní laborant na LF MUNI - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.02.2025 10:19:30.