Ahoj chtěla bych jít za rok na VŠ ale nejdou mi jazyky,dělám 9let AJ a mam s ní dost problémy.Není nějaká VŠ kde jazyky nejsou?Děkuji za odpovědi
Jazyky
20.08.2008 00:17:16, Kaja, zhlédnuto: 1207x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(23.08.2008 13:56:10, Radka) Promiň, ale opravdu si hodláš vybírat školu podle toho, jestli tam jsou nebo nejsou jazyky??? To ti nezáleží na tom, jestli to vůbec bude obor, který by tě zajímal a bavil? Podle mě jazyky jsou aspoň v prváku všude, ale často absolutně nenáročné, protože se tam samozřejmě sejdou lidi, kteří mají jazyky na různé úrovni, takže se jede podle těch nejslabších. Aspoň u nás to tak bylo (žurnalistika na UK). Anglina byla snad ten nejlehčí předmět, proti gymplu úplná pohodička... reagovat zde
-
(23.08.2008 18:40:02, Elis) Pokud je mi známo, tak na KAŽDÉ vysoké škole musí být splněna zkouška z cizího jazyka (nemusí to být jen AJ). Naprosto souhlasím s přechozí reakcí, vybírat školu jen proto, že tam není jazyk? Myslím, že na každé VOŠ musíš )(ale to nevím na 100%dělat absolutorium z cizího jazyka. reagovat zde
-
(23.08.2008 19:23:29, Anna) Ahoj,také se mi zdá, že je to blbost vybírat si školu podle toho kde co je a kde není... Já třeba nenávidím matiku, a studuji Učitelství pro 1. stupeň, kde je jí celkem dost a je taky těžká, ale záleží mi na tom, čím budu a že mě to bude bavit, a ne na tom, že tam je či není matika. A když ti nejde AJ, tak myslím že není problém najít si doučování, jelikož vybírat si školu podle toho? kravina... reagovat zde
-
(25.08.2008 17:58:44, Elis) Anni. Přesně tak. Mluvíš mi ze srdce.
Já také začínám studovat obor, kde ne zrovna všechny předměty jsou ideální a baví mě. Mám z nich strach.
Držím palce, ať se s matikou popereš. Ale když má člověk motivaci a opravdu chceš učit na 1. stupni, zvládneš to.
Kajo, asi si rozmysli, jestli chceš i po maturitě dále studovat. reagovat zde-
(25.08.2008 18:35:45, Anna) Elis: Děkuji, rovněž drřím palce ať všechny předměty zvládneš reagovat zde
-
-
-
(25.08.2008 18:51:55, Cizinka) No teda nevim, ale mit strach z jazyka po deviti letech uceni?! Neblazni, radsi se venuj oboru, ktery te bavi, zkousku z jazyka urco zvladnes!! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Jazyky - Ostatní
- Rady pro budouciho prvaka na Pdf (Cizi jazyky pro cestovni ruch) - Univerzita Hradec Králové
- Výběr VŠ - co s matematikou a jazyky? - Výběr vysoké školy
- Jazyky - Informace o studiu
- VŠO Cestovní ruch - jazyky - Informace o studiu
- VŠ zaměřená na jazyky - Výběr vysoké školy
- Management cestovního ruchu x cizí jazyky pro cest. ruch? - Univerzita Hradec Králové
- Co po střední? (jazyky) - SPĚCHÁ - Výběr vysoké školy
- Jazyky - Výběr vysoké školy
- Jaké jazyky se učit? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.