Nevíte někdo, kolik bodů loni stačilo na přijetí na Provozně-ekonomickou fakultu České zemědělské univerzity? Dík.
PEF CZU - kolik bodů loni stačilo?
19.06.2006 16:48:37, Klára, zhlédnuto: 2959x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(19.06.2006 18:16:55, Lenka) To by mě taky zajímalo, já nedopadla nijak slavně...... Měla jsem něco málo přes 50.... reagovat zde
-
-
(22.06.2006 11:18:11, Klára) Tak jsem dnes hned vyzvídala na fakultě, v kolik bude zasedat přijímací komise, která má rozhodnout o potřebném počtu bodů pro přijetí....
Vzhledem k tomu, že probíhají promoce, poslední "várka" začíná v 15:00, komise se tedy sejde až večer a výsledek bude znám patrně až zítra. Tak kdo čekáte na verditk z PEF ČZU, vydržte. reagovat zde -
-
-
(22.06.2006 21:18:51, Klára) Přijali mě! Lenko, výsledky už jsou na webu, pokud máš něco přes 50 bodů, záleží na tom, na který obor jsi se hlásila, koukni se. reagovat zde
-
(22.06.2006 22:00:45, Lenka) Dle netu mě přijali!!!!! Jenom mám strach, aby v ottom nebyla nějaká "kulišárna" jako např. z kapacitních důvodů mě nepřijmou.... No prostě tomu nemohu uvěřit, na to že jsem tu matiku vůbec nestihla a většinu tipovala.... : reagovat zde
-
-
-
(23.06.2006 10:31:38, Klára) Těsně vedle:-) Sice taky kombinované, ale informatika - jsem holt počítačový magor, jen mám dojem, že holek tam asi moc nebude. reagovat zde
-
(23.06.2006 11:48:04, Lenka) Tam si opravdu moc holek nebude.... Já už jsem už 7 let po škole, takže to je docela sranda.... reagovat zde
-
(26.06.2006 06:51:05, Lenka) Ahoj Leni, taky chci příští rok zkusit provoz a ekonomiku kombinovaně. Mohla bys mi prosim tě napsat, co bylo v přijímačkách a jaké předměty by jste v prváku měly mít? Jsem z toho celkem nervozní, tak se chci psychicky připravit. Moc děkuji Lenka reagovat zde
-
(26.06.2006 11:13:51, Lenka) Ahoj,
přijímačky jsou z matematiky a jazyka - docela bych ti doporučila příručky, které vydává přímo fakulta jako přípravu na příjímačky- jedna je na matematiku - jsou tam i zkušební testy a základní vysvětlení, stála 93 Kč nebo tak nějak. Kup si k tomu ještě nějaký přehled středoškolské matematiky, např. od Poláka (je taková tlustá modrá...) Další knížku fakulta vydává na jazyky, tam jsou pouze testy, z každého jazyka je jich tam šest. Ta stála něco kolem 60,- Kč. No a ty předměty? V prváku je (to mám zase z jiné příručky ) matika, infromatika, cizí jazyk, psychologie a pak základy fytotechniky a biolog. základy chovu zvířat. A nervózní nebuď.... Není to tak hrozný...... reagovat zde -
(02.08.2006 15:25:09, Kiki) Zdar Kláro! Hodně štěstí při studiu na Info-komb.. Mám za sebou prvák a holek je tam docela dost, řekla bych tak 1/3 ze všech. Kdybys s něčím potřebovala poradit, tak písni na mail. Držím palce! reagovat zde
Email: krysapgmailcom
Podobné příspěvky:
- Počet bodů pro přijetí na Mendelku - Mendelova univerzita v Brně
- kolik bodů na mezinárodní obchod na VŠE - Přijímačky, přípravné kurzy
- počty bodů k přijetí na navazující obory PEF - Česká zemědělská univerzita v Praze
- kolik berou - Technická univerzita v Liberci
- 2 dotazy: Finance nebo Účetnictví a daně;kolik můžu podat přihlášek na báňskou ? - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Kolik? - Ostatní
- Stejný počet bodů při přijímačkách - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.