Mám šanci dostat se NA ODVOLÁNÍ na Fakultu právnickou ZČU, když mi přijetí uteklo o pět bodů? (Potřeba bylo 30 bodů a já měla 25)Znáte třeba někoho, kdo se tam na odvolání (a bez úplatku) dostal? Díkys
FPr ZČU
27.07.2008 15:50:26, Babu, zhlédnuto: 220x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(27.07.2008 16:23:38, Laura) Promiň, ale vážně nemáš. Mně loni chyběly dva body a taky mě na odvolání nevzali reagovat zde
-
-
(27.07.2008 17:09:39, Babu) Hm hm Někde v této diskusi jsem četla, že vzali na odvolání jednoho kluka, který měl 26 bodů (a hranice tehdy byla né 30, ale 33 bodů). Toto zjištění mi zvýšilo sebevědomí. To však s čtením Vašich příspěvků zase spadlo reagovat zde
-
(27.07.2008 17:18:54, Andrea) Myslim, ze zalezi take na tom jake budes mit argumenty. Letos se v prijimackach na PF ZCU vyskytovalo mnoho chyb. Kdyz mi napises email, muzu ti preposlat nejake priklady, ktere lze zpochybnit (preposlane od naseho byvaleho lektora na pripravne kurzy) - mohlo by ti to dost pomoct pri odvolani reagovat zde
Email: andy.bemailcz -
(27.07.2008 17:28:39, Pepa) PF ZCU pry bere asi 50% lidi na odvolani , nevim co je na tom pravdy, ale asi to bude pro tu spravnou kastu (jako Standa Gross atd). reagovat zde
-
(27.07.2008 17:30:41, Babu) Andreo, jsi hodná, ale já už odvolání poslala (muselo to být do měsíce). Jinak o těch chybách v přijímačkách víš jak? reagovat zde
-
(27.07.2008 17:35:06, Babu) Jejda, Tvůj příspěvek jsem prolítla nějak rychle, takže jsem ho i špatně přečetla... pardon reagovat zde
Email: danielka.stanseznamcz
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2024 10:33:04.