hellou lidi, chtela bych vas mooc pozadat o nazor, jestli ma nekdo pocit ze se dokaze vyjadrit. byla jsem prijata na fss muni a taky na prf cuni a resim kam jit. jak jsem slysela na obou je excelentni uroven vyuky, jenze ja se nejak nedokazu rozhodnout co je lepsi atd. Jde o prava a mezinarodni vztahy. Prepadl me napad vyzkouset obe najednou co se mi docela zalibilo, rozvrh by hezky sedel, jen si nejsem jista zda se da taky udelat v lednu 11 zkousek, resp. zda je idealni reseni proste nastoupit na obe a pak s jednou prastit. co myslite? neni to prilis sileny?
FSS vs PrF - co vy na to?
21.07.2008 23:29:48, Ann, zhlédnuto: 87x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(21.07.2008 23:40:55, Ariana) Jsou to oba excelentní obory. Zkusila bych nějak překonat prvák a ukončit jej u obou, poté si u jednoho můžeš vzít i víceletý odklad. Ale raději se zeptej u vás na studijním, může to být jinde jinak. Na FSS Muni je to kombinované? To by šlo, jinak může být problém. Zkus to. Já jsem na tom obdobně v rámci FF UK a taky se nemůžu rozhodnout. Každopádně přeji hodně zdaru! reagovat zde
-
(22.07.2008 08:25:17, Ann) I na Fss je to prezencne, ale stihat prednasky by nebyl problem. Jenom nevim jak s tim ostatnim, kdybych nasla nekoho kdo to uz treba skusil hodne by to pomohlo stejne ale dekuji reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.