Ahojky, nestuduje nekdo z vas nahodou VS mezinarodnich a verejnych vztahu? Nebo nevite o ni nekdo neco?? Prosiim
VS Mezinarodnich a verejnych vztahu
11.07.2008 12:58:10, katynka, zhlédnuto: 7608x, reakcí celkem: 27Reagovat na příspěvek
-
(08.09.2008 14:14:36, Martin) Ano, studuji tam na prumyslovem vlastnictvi.
Je to fajn.
Nechdim na denni, ale distancni. reagovat zde -
(13.10.2008 01:19:08, Mercy) Ja jsem tam chodila na denni a libilo se mi tam. Neni to narocna skola, spis se tam preferuje klientsky pristup, takze vetsinou tam zkousky udelaji vsichni napoprve :-). reagovat zde
Email: annickapoboxsk -
(24.03.2010 19:55:14, Tomino) A už sa dá študovať aj na Slovensku - pozrite http://www.vip-vs.sk reagovat zde
Web: http://www.vip-vs.sk -
(08.09.2011 11:15:32, Kristýna) Ahoj, nevíte někdo jak probíhá přijímací zkouška na navazující magisterské studium. Píšou, že je to formou pohovoru. Nevíte jak to probíhá? Jaká je tam šance na přijetí?
Děkuji reagovat zde
Email: rehbeinovakseznamcz -
(08.09.2011 14:38:50, PavlikHajek) Já studuji podobný obor na UNYPu v Praze - http://www.unyp.cz/cs/americke-bakalarske-studium-mezinarodni-ekonomicke-vztahy. Na pokračujícího magistra jsou tam pak také přijímačky formou pohovoru - všechny info mají na stránkách: reagovat zde
Email: pavel.hajek9seznamcz, Web: http://www.unyp.cz-
(14.09.2011 22:59:05, Kristýna) No jo, ale nemáte někdo zkušenost jak ten pohovor probíhá??? Na co se tak běžně ptají, nevím co od toho čekat. A jaká je šance přijetí? Děkuji reagovat zde
Email: rehbeinovakseznamcz-
(16.05.2013 11:31:08, Esmeralda) Šance na přijetí je mezi 99-100 %. Tohle je soukromá škola, takže berou každého. Pohovor je jen šaškárna, vůbec to neber jako přijímací řízení, je to jen aby se jako neřeklo. reagovat zde
-
-
-
(20.04.2014 20:44:40, Olga) Studovala jsem na VŠMVV bakaláře a musím říct, že tu školu by dala bez obtíží i opice čerstvě odchycená v Zoologické zahradě Praha. Náročnost nulová, požadavky na studenty taky nulové, zkoušky vždy na první pokus. Úroveň absolventů je tak vzhledem k absenci přijímaček opravdu katastrofální. Sama bych takové lemply nikde nezaměstnala, určitě ne u intelektuálních činností. reagovat zde
-
(20.04.2014 21:20:04, jan) A že na to tak nadáváš, když si to sama vystudovala.. Že bys byla taky tak tupá jak ty opice reagovat zde
-
(20.04.2014 21:36:36, Olga) Bohužel jsem se nechala zlákat řečmi o tom, že nemáme dát na tvrzení, že všechny soukromé školy jsou stejné, že VŠMVV je jiná. Houby jiná. Ale to jsem zjistila až moc pozdě. Tady jde o můj vnitřní pocit. A ten je takový, že se cítím nepříjemně, když vidím a cítím, že jsem si neplatila za vzdělání, ale za ***ej diplom! Já chtěla primárně vzdělání, ne diplom! Jakou mám mít asi tak ted radost z diplomu, kterej dostal i Lojzin, co by neprošel na lepší střední škole ani prvákem??!! reagovat zde
-
-
-
(12.05.2014 20:32:34, mauwe) Ahoj všem,
podala jsem si přihlášku na bakaláře na Vsmvv, jelikož jsem dostala dobrou nabídku zaměstnání. Musím však tuto školu vystudovat a jelikož jsem ze školy již 16 let a v tomto oboru jsem nikdy nepracovala, trochu se toho bojím.
Vystudovala jsem SPgŠ a léta pracuji s němčinou. Trochu se obávám přijímacího pohovoru.
Pracuji v obchodu a strategie prodeje mi není cizí. Je něco, nač bych se měla zaměřit?
Ve čtvrtek mě čeká operace bedekry, tak bych se po dobu mého ležení mohla něco zopáknout:-)
Moc děkuji za rady.
reagovat zde
Email: mauwein17gmailcom, Skype: mauwe71-
(13.05.2014 00:23:57, Rusovláska) Není třeba, i kdybyste mluvila celou dobu o UFO, tak jste automaticky přijata. Berou se i ti sebemizernější uchazeči - pohovor je jen na oko, klid. reagovat zde
-
-
(06.07.2016 14:46:05, Adam) Pokud se podíváte na učitelský sbor, tak možná pochopíte, že tato škola je instituce, která má za úkol vychovávat kádr pro uplatnění vlivu Ruska v ČR. Pan Oskar Krejčí - bývalý STBák, Ilona Švihlíková i Petr Žantovský jsou veřejnými obhájci ruské agrese na Ukrajině a propagátory pojetí mezinárodní politiky ve smyslu "koncertu velmocí", geopolitiky atp. Čím tvárnější studenty taková škola přijímá, tím jednodušší bude zavázat si je kariérou a využít pro politicko - ekonomický vliv Putinského režimu u nás a zprostředkovaně v EU. Hodnotově ukotvený člověk by se takovéto pochybné kariéře měl vyhnout. reagovat zde
Email: havranpostcz-
(05.12.2016 15:22:18, Klára) Já na této škole studuji už 4. rokem ( navazující Mgr. studium ) a musím říct, že ani Oskar Krejčí a ani Ilona Švihlíková na škole již nepřednáší. Mimochodem jsem si zatím nevšimla, že by tu studenty jakkoliv politicky ovlivňovali. Naopak přednášky jsou zajímavé, profesoři v pohodě a spolužáci super a jak si každý naloží se svou budoucí kariérou záleží na každém studentovi.
reagovat zde
Email: bobbanekseznamcz
-
-
(08.12.2016 10:45:54, Stáňa) Ahoj, na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů studuji v současnosti bakaláře. Rozhodně není pravda, že by školu dala i cvičená opice. Občas se i celkem dost zapotíme
Ale je to škola kvalitní, přednášky zajímavé a kantoři jsou vstřícní. Často školu navštíví i různí významní hosté, pořád se něco děje. Za sebe mohu doporučit reagovat zde
Email: sa.stanseznamcz -
-
(12.12.2016 10:55:46, Monika) Škola je sice soukromá, ale myslím, že určitě patří mezi dobré školy. I uplatnění je vysoké. Popravdě si myslím, že absolvent této školy má vyšší uplatnění, než absolvent třeba filozofické fakulty. reagovat zde
-
(13.12.2016 11:02:21, Jana) Já teda proti VŠMVV Praha nemůžu nic říct. Není to sice nějak náročná škola, ale to koneckonců není tím, že je soukromá. Škola zkrátka žije a spoustu toho nabízí. To je důležité si myslím. reagovat zde
-
(13.12.2016 14:14:08, x) Na vysoké škole jsou důležité především dvě věci: Získané znalosti/dovednosti a získané kontakty (poměr se liší obor od oboru - u přírodních věd jsou důležitější znalosti, u ekonomických oborů kontakty, u techniky dost záleží na oboru). Znalosti/dovednosti na škole pro retardované nezískáš, kontakty s retardy, bez ohledu na původ, jsou také obvykle na nic. reagovat zde
-
(20.01.2017 13:32:03, Klára) A těmi " retardy " myslíš naše diplomaty, politiky nebo docenty a profesory, kteří kromě na VŠMVV učí i na UK nebo VŠE ??? reagovat zde
-
(05.06.2017 06:57:26, Klarinet) Pedagog přivydělávající si na pochybné instituci se jen těžko stane užitečným kontaktem. reagovat zde
-
(20.10.2018 23:53:57, PersonaS) Jde vidět, že jsi opravdu poměrně stupidní jedinec.. prvotní reakce byla "ach škoda slov", ale ne, tohle si neodpustím:-). reagovat zde
-
-
-
-
-
(29.04.2017 19:45:22, Tereza) Zdravím,
chci se zeptat na přijímací řízení. Jak to zde chodí? Jakou literaturu si mám před pohovorem přečíst, na co se podívat, abych byla úspěšná?
Děkuji!
reagovat zde
Email: Lazurcenkovaaseznamcz -
(05.06.2017 02:48:52, slovak) Študoval som na inštitúte zriadenom v Bratislave, je cítiť, že škola je súkromná, je skôr určená pre ľudí čo chcú pracovať v medzinárodných inštitúciach, verejnej správe, poprípade v diplomacii - učí premýšľať, vidieť súvislosti, kto sa chce učiť a je aktívny, vie sa tam naučiť veľa, kto si chce len odchodiť školu - odchodí ju a dá to, nie je to nič zložité. Každý si nájde svoje. Sú aj lepšie školy, táto je dobrá ako odrazový mostík ale trochu drahý odrazový mostík. reagovat zde
-
(05.06.2017 06:58:30, Klarinet) Zatímco na ekvivalentních kvalitnějších veřejných školách vesměs studují budoucí soustružníci, že? reagovat zde
-
-
(10.08.2019 18:38:23, Kata) Dobry den mohl by me nekdo pomoct v rozhodovani newton Colfer management nebo psychologie nebo vsmvv diplomacie nebo verejna sprava tyhle obory me zajimaji..jaka je uroven skol
Moznost uplatneni v praxi po absolvovani jde me o kombinovanou formu reagovat zde
Email: Katerinaahappyseznamcz -
(12.03.2020 14:58:00, Viktorie) Studuji PR na VŠMVV a můžu školu jen doporučit nabízí velké množství stáží, takže mám možnost pracovat už při studiu. reagovat zde
Email: viki227seznamcz
Podobné příspěvky:
- VŠ veřejné správy a mezinárodních vztahů - Ostatní
- VOS mezinárodních a veřejných vztahů Praha - Ostatní
- Fakulta mezinárodních vztahů - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VŠE fakulta mezinárodních vztahů - přijímačky - Informace o studiu
- VŠE - fakulta mezinárodních vztahů - Informace o studiu
- Fakulta mezinárodních vztahů - zápis - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Vysoká škola veřejné správy a mezinárodních vztahů - Ostatní
- VŠE-Fakulta mezinárodních vztahů - Výběr vysoké školy
- Fakulta mezinárodních vztahů - obor diplomacie - Vysoká škola ekonomická v Praze
- VSE-fakulta mezinárodních vztahů - Ostatní
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.