AHoj, podala jsem si přihlášku na VŠ J. A. Komenského, ale hodně lidí mě od toho zrazuje. Že prý soukromá škola je na prd. Že jim jde víc o školné než studenty. Já si to nemyslím. ALe chtěla bych vědět jak to je? Jaký máte názor na tuto školu?
Díky
Email: babeta7centrumcz, ICQ: 201079712
VŠJAK
08.06.2006 12:39:02, Iveta, zhlédnuto: 396x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(12.06.2006 20:38:48, Lenka) Ahoj, taky jsem si tam podala přihlášku. Prý je to škola na dobré úrovni, srovnatelné s UK. reagovat zde
-
(13.06.2006 08:12:18, T.) No offence, ale zajímalo by mě, která soukromá škola je srovnatelná s UK Já chodím na VŠVSMV. Řekla bych, že mezi soukromými patří mezi ty nejlepší - a přesto mi to přijde nesrovnatelné... Úroveň výuky sice není až tak hrozná, vyučující jsou studentům přístupnější, než na veřejných vysokých školách, ale přesto... na zkoušky se většinou stačí naučit z přednášek... žádná námaha... prostě je to zaplacené reagovat zde
-
(14.06.2006 16:01:48, LENKA) Studuji tuto školu a jelikož na této škole vyučují stejní vyučující jako na UK jsou požadavky stejné i na zdejší studenty.Nikdo vám nedá nic zadarmo .Zápisy z přednášek zde nejsou dostačující a ke zkoušce musíš přidat další informace.Ale zajisté, kde by už měla být nejvyšší úroveň než na UK. reagovat zde
-
(14.06.2006 16:53:34, Silvie) Taky jsem si ji podala a doufám, že se dostanu reagovat zde
Email: silvajspsseznamcz -
(14.06.2006 19:56:08, Iveta) Díky za informaci LENKO. Jsem ráda, že se ozval někdo přímo ze školy :-) A jakou formou stuješ a co? A ještě by mě zajímalo, kolik tak lidí odpadává, když to nezvládnou......Díky!!!! reagovat zde
-
(15.06.2006 18:55:25, lenka) Ahoj, já studuji vzdělávání dospělých kombinovaná forma.Některé zkoušky jsou složitější a je to dáno i zkoušejícím např. sociologie u Docenta Havlíka, který učí na UK je dost nepříjemná, prostě chce, aby to člověk pochopil a ne jen se to naučil , ale to je všude. Myslím, že to zvládneš,učitelé jsou vstřícný a mají zájem na tom, aby si dostudovala . reagovat zde
-
(15.06.2006 20:25:51, Iveta) Lenko, taky jsem se přihlásila na vzdělávání dospělých :-) Napiš mi prosím mail, pokud by ti to nevadilo, trochu bych tě vyzpovídala :-) Díky reagovat zde
Email: iveta.slapalovacentrumcz -
-
(21.07.2006 09:08:05, Monika) ahoj holky, taky začnu studovat Vzdělávání dospělých (kombinované). Můžu na vás kontakt?
Iveto, jdeš se taky zapsat 21.8.? Hezké léto reagovat zde -
(25.07.2006 11:50:38, marketa) VS JAK rozhodne neni srovnatelna s UK!Mam segru na VS JAK a na zkousku se uci tak 2 dny!Takže náročnost neni vysoká,ale učitelé jsou pry ok reagovat zde
-
(25.07.2006 14:26:34, Jitka) Ahojky, VS JAK - bc.- jsem v květnu dodělala. Můj názor je stejný, jako Lenky (15.6.). Doc. Havlík se mi taky vryl do paměti .-) Víc srovnávat nemůžu, zkušenosti s jinou školou nemám. Teď ale váhám, jestli mgr. dodělat na stejné škole nebo zkusit něco jiného - konkrétně UPOL, kam mě vzali..co radíte? .) reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VŠJAK, pobočka Frýdek-Místek - Ostatní
- VŠJAK - vzdělávání dospělých - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.12.2024 16:29:10.