Ahojte, dělala jsem přijímačky na masaryčku na lékařskou fakultu a chtěla bych se zeptat těch, kdo už to celé taky absolvovali, jak se jim přijímačky zdáli.
LF MU
14.06.2008 07:28:05, majka, zhlédnuto: 222x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(14.06.2008 17:51:43, Ela) Totáž jsem vyhořela na fyzice a ty otázky z genetiky mě taky moc nebraly .... takže reagovat zde
-
(15.06.2008 17:29:21, Janca) jj, mám stejný pocit. ve fyzice jsem vyhořela a v bio taky. teda taky hlavně z té genetiky. takže jsem ráda, že nejsem sama reagovat zde
-
(15.06.2008 18:00:35, Efka) Tak to jsem už třetí ale někomu to vyhovovalo záleží na co se připravoval...
kluk vedle mě jel jak bobr...no nic spokojím
se s jinou školou. reagovat zde -
-
(16.06.2008 18:22:09, majka) Já jsem ta čtvrtá, co je v háji jako baťa s dřeváka. Byl to docela nářez a jsem už smířená s tím, že do Brna studovat nepůjdu.
reagovat zde -
(16.06.2008 21:02:51, Elis) Ahojky. Sice jsem vůbec přijímačky nedělala, ale držím Vám moc palce, aby to vyšlo. reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.