Dnes mi přišel dopis z MUNI z ESF, konkrétně že mě zvou k zápisu. V dopise se psalo něco o fotografování na studenskou kartu ISIC, jenže nenapsali kde se toto fotgrafování bude konat (jen napsali kam mám poukázat peníze a že bez potvrzení o zaplacení mě nemohou přijmout). Na webu jsem našel "ÚVT MU, Botanická 68a, Brno" a že fotografování probíhá souběžně se zápisem. Trochu mě ale mate, že na webu tvrdí, že by mi ta adresa měla přijít spolu s pozvánkou a tam jsem to nějak nevyčetl. Poradí/potvrdí někdo adresu, kde se bude fotografovat?
Email: ertu.utgmailcom
Fotografování na MUNI
02.06.2008 12:02:52, Ertu, zhlédnuto: 260x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(02.06.2008 12:08:43, Ertu) Heh, tak už jsem se nějak proklikal.
Ekonomicko-správní fakulta
19. - 20. 6. zápis a focení: 10.00 - 14.00 (na fakultě)
Pro ostatní fakulty klikejte sem:
http://www.muni.cz/ics/services/photo
reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Zápis na MUNI - Ostatní
- LF muni bonifikace - Přijímačky, přípravné kurzy
- FI MUNI vs. FIT VUT - uplatnění - Výběr vysoké školy
- Jak si vybrat to pravé? FMV VŠE, MUNI.....? - Výběr vysoké školy
- MUNI FF Anglický jazyk a literatura magisterské studium- přijímačky - Přijímačky, přípravné kurzy
- Translatologie UK x Filologie MUNI - Výběr vysoké školy
- PEF IS/ICT administrace vs MUNI Kyberbezpečnost - Výběr vysoké školy
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- VUT (FP) vs MUNI (ESF) - informatika - Výběr vysoké školy
- Pedagogická fakulta MUNI a JU - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.