27.05.2008 15:37:47, Mysulina, zhlédnuto: 1272x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
Ahojky, hlásíte se někdo letos na ujak?? Pokud někdo studujete Vzdělávání dospělých nebo Siciální a masové komunikace mohli byste mi napsat pár dojmů ze studia??-náročnost, spokojenost-nespokojenost..a s čím.?Pořád nevím který obor...Moc děkuji za názory..
(27.05.2008 21:31:16, Michala)
ahoj koukam ze mame stejny problem kdyby se ti podarilo neco zjistit mohla by jsi mi napsat na mail dekuju moc
reagovat zde Email: miminaseznamcz
(28.05.2008 12:12:19, Mysulina)
Jj..nápodobně, jestli něco zjistíš, ozvi se mi na mail pls Právě vyplňuju přihláškua furt nevím, ty už sis ji podala?? Nebo se teprve chystáš??A jaký obor??reagovat zde Email: misulka.pseznamcz
(31.05.2008 11:27:40, michala)
ahooj napsala jsem ti na mail reagovat zde
(26.09.2008 10:10:22, Lucie)
Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli se Vám někdo ozval a víte nějaké informace o Vzdělávání dospělých, jaké jsou tam předměty a tak...?
reagovat zde
(30.09.2008 14:26:13, simona)
Ahoj. Já jsem se úspěšně probojovala do 3.ročníku obor Vzdělávání dospělých. Pokud si myslí, že soukromá škola se dělá snadno, a že získaný titul je zadarmo, tak se šeredně mýlí. Některé zkoušky jsou samozřejmě jednodušší a některé zase dají pěkně zabrat. Za zatím nejtěžší zkoušku považuji andragogiku. Z dalších předmětů jsme pak měli pedagogiku, srovnávací pedagogiku, dvě psychologie /obecná a vývojová/, sociologii, sociální politiku, právo atd.. Jinak pokud jsi se už přihlásila na VD, tak držím palce a neboj, určitě to zvládneš.reagovat zde