Za tři neděle dělám státnice na UJAKU Bc. Prosím prosím nemohl by mi někdo napsat své zkušenosti? Mají aspoň trochu lidský přístup? V komisi mám Irena Dolejší, Joža Spurný, Radim Chlad..ů Budu vděčná za jakoukoliv info - nervy začínají pracovat
Státnice Bc. na UJAK Praha
08.05.2008 11:11:52, Iveta, zhlédnuto: 8903x, reakcí celkem: 9Reagovat na příspěvek
-
(09.05.2008 11:15:21, Milan Míka) Ahoj. Já dělal Bc. státnice před dvěmi lety. Vzdělávání dospěůých.Vylosoval jsem si všechny otázky na jednou a po přípravě jsme začali obhajobou práce a potom jsem si mohl zvolit kterým předmětem začít. Musím říct, že přístup byl skvělej. Teď budu mít taky v komisi J. Spurného a o něm nic nevím. Tak to jsem Tě asi nepotěšil. Ahoj Milan reagovat zde
Email: milanmikacentrumcz-
(02.06.2013 12:20:55, Karel) Potvrzuji, že s příspěvkem souhlasím. Na této katedře jsou fakt super učitelé. Doc. Jiří Víšek, Dr. Joža Spurný a Dr. Aleš Zoubek. SZZ zvládnete. Hlavně pan Spurný u státnic super. reagovat zde
Email: karel.317centrumcz-
(02.06.2013 21:28:11, Janka) Pravda. Státnice u nás nikdo neopakoval. I holky který na ně nic neuměly, tak prošly na nejhůř s dvojkama. Úžasní naši profesoři. reagovat zde
-
-
-
(09.05.2008 18:21:15, Iveta) Díky Milane za info, ještě by mě zajímalo, jestli komunikují, jestli pokládají otázky anebo jenom mlčí a čekají co z Tebe vypadne a nepomůžou ti. Jinak o Jožovi Sputném jsem zjistila, že je profesorem na Policejní akademii a zabývá se forenzní psychologií konkrétně psychologií výslechu. Doufám, že to nebude chtít nějak uplatńovat reagovat zde
-
(10.05.2008 09:00:10, zuz) Studuju Policejní akademii....Jožu Spurného jsem měla teď jako předsedu komise na obhajobu bakalářky...byl úžasnej. Je neuvěřitelně hodnej i u zkoušek, takže myslím, že u státnic bude taky super reagovat zde
-
(22.05.2008 16:51:31, Jiřka) Ahoj, J. Spurného jsem měla na psychologii a je to úúúžasný profesor. Žádný strach !!!! reagovat zde
-
(25.05.2008 12:55:56, sarka) budu mít stejné složení komise.Koukala jsem na net o každém vyučujícím jsem něco našla, akorát nic o Chladovi.Mám tady info, že nejdříve obhajuješ balakářku, takže čím déle mluvíš, tím více času zabiješ.Pak je dobré začít otázkou o které toho víš nejvíce. Jdu 3
0.5.. Držím palce!! reagovat zde -
(20.05.2012 13:12:38, Martina) A jak si zjistila koho máš v komisi. My se to snažili sehnat a nic. Neporadíš prosím, kde to zjistit. reagovat zde
-
(20.05.2012 13:28:39, Martina) sorry už ***nu, já jsem se nepodívala na datum, jasně že v roce 2008 komisi byly známé
reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Státnice - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Státnice v září -> mění se něco, když už začíná zimní semestr? - Informace o studiu
- VŠO Praha, Spálená 14 - Informace o studiu
- PROSÍM POMOC- VŠO PRAHA + UBYTOVÁNÍ V PRAZE - Informace o studiu
- Státnice i po překročení délky studia? - Zkoušky, zápočty, státnice
- bakalář-státnice - Ostatní
- Státnice na MVES prezenční - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- UJAK - Andragogika PHD - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- státnice-hks czu, bakalar - Česká zemědělská univerzita v Praze
- státnice Bc. - Marketingová komunikace - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.