Ahoj,
mohl by mi prosím Vás někdo podat nějaké detailnější informace o MUP Praha? Chci jít studovat teritoriální studia.
Chtěl bych nějaké info ze života školy, jací jsou profesoři a další učitelé. případně jak je to z uplatněním
Díky a přeji hezký den
Email: martin.pracharemailcz
MUP PRAHA
29.04.2008 08:30:26, Martin Prachař, zhlédnuto: 1406x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(29.04.2008 18:25:56, Saša) Taky by mě moc zajímaly informace o této škole, máte někdo zkušenosti? reagovat zde
-
(30.04.2008 08:58:00, lill) Ahoj, jediné co o této škole vím že tam učí i vyučující z MIPP a škola je tomu velice podobná jelikož je taky Ruská, akorát si dejte pozor aby jste se také nepotýkali s problémy jako studenti MIPP a to s nostrifikací..... reagovat zde
-
(30.04.2008 19:15:25, John) lill nevím, kde jsi na to přišla/přišel ? Pokud je tato diskuze míněna o Metropolitní univerzitě Praha (www.mup.cz), tak je vidět, že o této škole nic nevíš a ostatní tady jen klameš. V žádném případě není ruská a vůbec bych jí nepřirovnával k MIPP. Kvalita je vysoká ne-li nejvyšší mezi soukromými vysokými školami u nás. reagovat zde
-
-
(03.05.2008 12:18:03, Linda) Já se letos chystám na MUP - mezinárodní obchod, dálkově. Nenašel by se tu někdo, kdo tam tento obor studuje? Díky moc reagovat zde
-
(13.05.2008 15:48:37, Lenka) Ahoj,mám také zájem začít studovat na MUP - v Plzni - Veřejná správa - formou kombinovanou.Našel by se někdo,kdo tento obor studuje a popř. napsal pár informací, které by se týkaly studia?Předem díky! reagovat zde
-
(01.04.2009 12:07:31, Gia) Zdravim vse pritomne diskuzi ohledne MUP!
Osobne me zaujal obor studovany v anglictine "European studies and international relations", pokud nekdo vite vice budu vdecna za kazdy objektivni prispevek ci zkusenost!
Krasny den! reagovat zde -
(01.04.2009 12:45:23, Gia) Zdravim vse pritomne diskuzi ohledne MUP!
Osobne me zaujal obor studovany v anglictine "European studies and international relations", pokud nekdo vite vice budu vdecna za kazdy objektivni prispevek ci zkusenost!
Krasny den! reagovat zde-
(19.04.2009 18:16:21, adrian) no, tak to aj mna.. lebo vela tych anglickych programov v Prahe som nenasiel.. reagovat zde
-
(12.05.2009 10:42:41, alča) kdybych uměla dobře jazyky tak bych taky studovala v cizích jazycích,ale myslím, že pokud budeš studovat např. v ajině budeš mít plus pro budoucího zaměstnavatele reagovat zde
-
-
-
-
(08.09.2008 00:23:08, Kárl) Chtěl bych zkusit MUP v Plzni - veřejná správa, formou kombinovaného studia. Leží mi v hlavě angličtina. Mám šanci tam vydržet jako začátečník? reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Metropolitní Univerzita Praha - Náročnost, kolektiv atp - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- Studium na VŠEM Praha - Informace o studiu
- Metropolitní univerzita Praha - Ostatní
- Policejní akademie Praha - Policejní akademie České republiky
- Medina Praha - Ostatní
- VOŠ CESTOVNÍ RUCH PRAHA, Ortenovo náměstí - Informace o studiu
- Hledám ubytování - Praha, nejlépe Suchdol a okolí - Ubytování a stravování
- PROSÍM POMOC- VŠO PRAHA + UBYTOVÁNÍ V PRAZE - Informace o studiu
- VŠMVV Praha - Informace o studiu
- 3.LF UK Praha - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.01.2025 22:31:53.