Chtěla jsem se zeptat nejlépe pracujicích, jaký máte názor na začáteční mzdu 12000 pozice sociální pracovník v domově důchodců vzdělání vyšší odborná škola.lokalita Morava. Fakt nevím jak se dnes pohybuje slušná mzda, protože průměrné mzdy 20 000 se mi zdají hodně nadnesené, a tak nevím na jakou mám nárok tak aby to nebylo příliš ani málo a práci potřebuji.
Plat sociální pracovník
26.04.2008 18:53:01, Martina, zhlédnuto: 5377x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(17.05.2008 20:06:03, Petr) Nástupní plat 12 000 je určitě dobrý, pro srovnání, zdravotní sestra JIPu (bc.) ve FN Motol Praha - 12 400, sociální pracovnice,domov důchodců jinde na Moravě - 10 000 reagovat zde
Email: azazelczseznamcz -
(17.05.2008 21:06:44, Martina) Petr:uvádíš snad čistou mzdu ne? Tedy nemohu uvěřit, že v motole neplatí mnoho ještě k tomu sestra bakalář na JIP. Jsem taky zdravotní sestra a mohu říct, že mé spolužačky měly nástupní plat v nemocnici na interně či chiře například od 13000Kč a to mají jen střední školu. Prostě práce ve zdravotnictví je silně nedoceněna, proto ať se nediví, že chybí pořád mnoho sester. Tolik zodpovědnosti, směny další a další vzdělavání za málo peněz....Nebo se snad mýlím???? reagovat zde
-
(18.05.2008 07:50:34, Petr) Moje sestřenka dělala obor Sociální pracovník v Ostravě... Teď si vůbec nestěžuje... Měla štěstí, je zástupce ředitele soc. sektoru a dostala se tam hned po škole... reagovat zde
-
(29.04.2010 12:32:52, Aneta) Nástup 12.000,- (hrubého) je běžný na pracovníky v sociálních službách, pro sociální pracovníky spíše 13.000,- Kč. Zásadní však není informace o mzde po zkušební dobu, ale jaká bude po 3 měsících - pro sociálního pracovníka v neziskovce se standardně pohybuje v rozmezí 15.-16.000,- Kč + příspěvek na dopravu (pokud pracuje v terénu). Mzdu 20.000,- Kč obvykle dostávají až dlouhodobí pracovníci (tedy několik let), kteří nejen poskytují práci, ale rozvíjí myšlenky a dávají organizaci "kus sebe" a rozvíjí know-how.
Hodně štěstí v novém zaměstnání reagovat zde
Email: no.dzidziseznamcz-
(28.11.2012 20:00:15, Martina) Jako opravdu nástupní plat 12 000 hrubého je děs a hrůza. Ptám se, kam ten svět spěje. Jako ze zákona mají sociální pracovníci povinné minimálně vyšší odborné vzdělání a mají to dělat za 10 000 čistého? Jako ať se na mne nikdo nezlobí, ale už i můj bratr, který má "pouze" výuční list a dělá manuální práci dostal jako nástupní plat 14 500. Samozřejmě, řemesla jsou důležitá a moc si těchto lidí vážím, ale v porovnání s ním, jsem studovala na tuto pozici mnohem dýl a mzda je nižší. Je to opravdu k pláči. reagovat zde
Email: slouceninaseznamcz
-
-
(18.09.2013 19:07:48, frantisekjan) Má manželka je Mgr a pracuje jako sociální pracovnice v Domově pro seniory rok a půl a bere čistého 11500. . Nový Jičín. děs. reagovat zde
Email: frantisekjanseznamcz
Podobné příspěvky:
- Sociální politika a sociální práce + toť otázka :( - Masarykova univerzita
- uplatnění s oborem Sociální patologie a prevence - Informace o studiu
- Studium obor sociální práce - Výběr vysoké školy
- sociální práce - Výběr vysoké školy
- Sociální práce - přijímačky - Přijímačky, přípravné kurzy
- Sociální pedagogika na JČU X Pedagogika sociální práce na UPOL - Výběr vysoké školy
- UTB - MARKETINGOVÉ A SOCIÁLNÍ KOMUNIKACE, ZLÍN - Informace o studiu
- sociální pedagogika - Univerzita Hradec Králové
- UJEP Sociální práce - ústní pohovor - Ostatní
- Sociální práce, soc. patologie - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 23:09:08.