ahoj, máte prosím někdo zkušenosti v bankovním institutem (BIVŠ)? Zajímá mě především obtížnost a úroveň studia. Děkuji
BIVŠ
23.04.2008 01:38:32, Jamaičanka, zhlédnuto: 3274x, reakcí celkem: 19Reagovat na příspěvek
-
(09.03.2011 19:29:00, Honza) Ahoj, měl sem v plánu jít studovat bivš v Teplicích, obor informační technologie a bohužel sem se dozvěděl, že ho ješte ani jednou neotevřeli. Prý mají vždycky tak 3 přihlásky a minimální počet studentů je 25. Ted uvažuji o dálkovém v Praze, ale bojím se toho, že to bude dost težké. Může mi k tomu někdo napsat nějakou zkušenost? reagovat zde
Email: honzasterbaseznamcz -
(14.09.2010 12:32:11, Martin) Ahoj, reaguji sice trochu pozdě, ale třeba to někomu pomůže. Mám za sebou Bc. na klasické státní škole obor Informatika a výpočetní technika a na BIVS jsem si dodelaval Ing.
Já osobně to vidím takto:
Na státní škole byl totální nezájem učitelů a personálu (studijní oddělení) s čímkoli pomoci, udělat hodiny zajímavé a aspoň trochu prakticky zaměřené, či využitelné.
Na BIVS bylo studium lehčí v tom, že člověk studuje 90% předmětů spjatých s praxí, případně nové přístupy a než biflování je to spíště o rozšíření obzorů. Za mne určitě vyhrála BIVS. Informatika je zde pojata spíše z byznys a procesního pohledu (což ale já osobně považuji za plus)
Pokud někdo chce jít studovat Informatiku jako takovou a jít např programovat nebude to ale rozhodně pro něj .... reagovat zde
Email: jurecinmailcz -
(29.05.2010 20:12:14, Lucinka_sf) já chodím na BIVS v Teplicích a jsem spokojená. jak s výukou tak s profesory. naučila jsem se dost k svému oboru. taky jsem dost předmětů shledala k nepoužití - ale to je asi všude každopádně, teď jdu ke státnicím a chci pokračovat na Ing. a opět na BIVS - jsem fakt spokojená.
reagovat zde
Email: l.kmentovacentrumcz -
(22.05.2008 22:24:52, T) Libor (16.5.2008) : Z zadny VS si nic neodneses pokud nechces. Chce to ale i trochu vlastniho zajmu. Kdyz chces, tak se naucis dost. reagovat zde
-
(22.05.2008 17:31:15, dana) Zuzko, tak to se uvidíme na strategiích - což bude opět síla !! Nicméně mě fakt nezbývá nic jiného, než s Tebou souhlasit, protože atmoška tam takováhle vládne !!! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Přestup na BIVŠ - Ostatní
- BIVŠ-skúsenosti - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- Máte zkušenosti s VŠEM či BIVŠ?Prosím písněte sem. - Ostatní
- Info o magisterském studiu na BIVŠ - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- Bivs - ocenování staveb - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- BIVŠ - obor Právo - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- UJAK + BIVS (Univerzita J.A.Komenského+Bank.inst.) - Informace o studiu
- Koupím poznámky BIVS - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.