čavec lidičky, nevíte, jeslti se už dají podávat přihlášky? ze stránek nejsem dvakrtá moudrá, no a když si dám vyplnit nvou přihlášku, tam se mi psychologie už nabízí, ale studium prezenční doktorské. tak jak sjte na tom vy?
psychologie na uk
22.03.2008 18:59:11, duckie, zhlédnuto: 265x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(22.03.2008 19:38:22, Hela) Jej, na psýchu bych radši nechodila. Prý tam mají dopředu rozhodnutý koho tam vezmou, o korupci ani nemluvě, že.
Ale ten, kdo má prachy... je v suchu. reagovat zde -
(22.03.2008 20:32:15, duckie) tak tou pouze "prý", mě tam šel loni kamarád a o korupci to opravdu nebylo. poctive se učil jak mourovatej. jinak ta prihláska jsem zjistila se jeste dávat nedá. tak co budoucí psychologové, jak jste na tom s přípravou? reagovat zde
-
(23.03.2008 17:00:57, Lucka) Ahojky já tam letos chci taky dělat přijímačky a moje příprava je mizerná,studuju VOŠ a s časem na tom nejsem moc dobře,tak to jdu spíše zkusit ale lákalo by mě to a co ty Duckie,jak ti to jde s přípravou? reagovat zde
-
(23.03.2008 21:17:43, duckie) no, nevím, tezko sama posoudím, jak mi to jde. od září se intenzivne připravuju a jezdim na kurz od tutoru, čtu knížky, dělám testy, uvidime na co to bude. fakt bych tam moc chtěla! reagovat zde
-
(24.03.2008 18:21:19, Lucka) Tak to se dostaneš,nebo alespon máš VELKOU šanci se dostat,já se začala učit až ted a už vím,že je to pozdě,taky bych tam chtěla,ale to asi každej kdo se tam hlásí
Já jsem bohužel všechny kurzy propásla vlastní blbostí a tak ti držím palce at to zvládneš.Do té doby než jsem byla na dni otevřených dveří,jsem myslela,že mi na přípravu stačí půl roku,ale bohužel,to fakt ne reagovat zde -
(24.03.2008 19:59:30, duckie) jestli chceš, pisni mi na mail, muzeme to probrat...nikol.markovacentrumcz reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Materiály k přípravě na VŠ - PRÁVA/PSYCHOLOGIE/NSZ - Přijímačky, přípravné kurzy
- přípravka psychologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- psychologie v olomouci nebo.... - Výběr vysoké školy
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- Medicína, psychologie? - Ostatní
- Psychologie dálkově ??? - Výběr vysoké školy
- Psychologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- psychologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- Nabízím materiály z PSYCHOLOGIE (přijímačky i státnice) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Studium psychologie v Olomouci - Informace o studiu
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.11.2024 20:11:09.