Zdravím všechny lidičky.Tak jsem se rozhodl ,že to zkusím na vejšce.A vybral jsem si IMS-BRNO obor Sociální pedagogika a to v kombinovaném studiu-bakalář.Sháním někoho, kdo by mi poradil,jak uspět u přijímaček na tuto školu.Nejlépe co se mám naučit.Popř. mi poslal otázky z minul. ročníků.Byl bych moc vděčný.
Děkuji předem.
Email: tomodeseznamcz
PROSÍM O POMOC!!!!!!!!!!!
21.03.2008 09:56:45, Tomode, zhlédnuto: 397x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(21.03.2008 14:11:36, Lena) Ahojky, tak co se týče přijímaček, jsou rozděleny na dvě části. Jedna část je inteligenční test asi na hodinu až 1 1/2 a k tomu bych ti poradila třeba knížku ze základními testy co jsou na masar. unive. Jde u nich o to, abys měl přehled o jaký příklad z IQ se to jedná, třeba př. číselná řada, slovní úlohy.Přesně to nevím, ale zahrnuje to asi 7 oblastí z IQ testů. No a druhá část je ze všeobecných znalostí, a to nejrychlejší příprava by byla si prostudovat všeobecné dějiny, tím myslím už od rozdělení období na dobu kamenou, železnou atd. až po současnost. A k tomu nastudovat nejlépe společenské vědy, učebnice v kostce. Pokud o něco z výše jmenovaného máš přirozený zájem jseš v plusu, jinak máš celkem napilno. Přeji ti hodně štěstí a úspěchů. Ta škola je dobrá, a je o ní celkem solidní zájem :-) reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Prosím o pomoc a radu s výběrem vysoké i oboru - Výběr vysoké školy
- Dopravní fakulta ČVUT- prosím poraďte!! - České vysoké učení technické v Praze
- POMOC S PRIHLASKOU NA VSE v PRAHE - Ostatní
- Prosím o pomoc ve výběru VŠ - Výběr vysoké školy
- Na které VŠ studovat chemii? PROSÍM O POMOC!!! - Výběr vysoké školy
- PROSÍM O RADU - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Prosim taky o radu.. - Ostatní
- Pomoc se zkouško z matematiky - Zkoušky, zápočty, státnice
- PROSÍM POMOC- VŠO PRAHA + UBYTOVÁNÍ V PRAZE - Informace o studiu
- Prosím o informace ohledně přijetí na Ped.Fakultu - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.