Ahojda lidičky, chtěla bych se zeptat, jak jste spokojení na ČZU v Praze? Já se tam tento rok hlásím a tak by mě zajímaly vaše názory na školu, výuku, zkoušky... Předem děkuju za odpovědi!
Email: zemanova.zuzanaemailcz
Spokojenost na ČZU
09.03.2008 21:59:22, Zuzka, zhlédnuto: 5738x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(24.03.2011 13:17:30, Petr) Já si nemužu vynachválit, dobrý přístup, neni to nijak extra těžký a navíc nejhezčí areál VŠ v republice reagovat zde
Web: http://www.jazykovka.info -
(03.02.2011 12:43:49, váca) Byl jsem 3 semestry na TF. Pro lidi kteří se rádi hrabou v matematice, to bude asi pohoda. Nejsem vůbec žádný počtář, takže jsem ukončil studium. Prvák by se dal říct, že relativně pohoda (tada zase až na tu matiku). Statistika a fyzika neni taky zívací předmět, ale zbytek věcí se dá udělat docela s úsměvem na rtech . LAN a WAN systémy s panem Votrubou, to je snad moje nejlepší vzpomínka na TF, kde se člověk dost nasmál a hlavně se i dost naučil novým věcem-dobrých do života, tenhle učitel má u mě velký obdiv výuky ! Druhák, či spíče pro mě 3tí semestr je už jiné kafe, tam už to teda jede z kopce, matematika je ve všech předmětech. Takže ten kdo nezvládá integráli, derivace a nevysype to hnedka z rukávu, tak to ukončí tak, jak já... Všem přeji hodně štěstí při studiu, nejen na TF !!! reagovat zde
-
(02.02.2011 19:38:28, Lili) ahoj a díky za odpověď.Ještě mám dotaz, nevíš jestli se na ta cvičení jednou za měsíc musí chodit i v pátek? já třeba končím ve tři a kdybych si měla brát pořád dovolenou kazdý měsíc a pak těch pět a pět dnů na bloková cvičení..nevim nevim jestli bych měla tolik dovolené.Nebo jestli se tam dá přijít třeba déle? A na ta týdenní cvičení zařídí škola ubytování nebo ne? nejsem z Prahy takze by to pro mě byl docela problém..Po 14letech po matuře to tě fakt obdivuji:-) reagovat zde
Email: Lillinkaaseznamcz -
(02.02.2011 13:07:43, Bára) Ahoj holky, školu hodnotím podle toho, jakou s ní mám zkušenost. Na dálkové studium PAE bak.stupeň nás přijímali 300 a státnice nás dělalo kolem 60 (z toho část tvořila lidí z loňského roku, takže střízlivým odhadem nás od začátku do konce došlo maximálně tak 40). Pokud by to byla zašívárna, museli bychom být s takovou "úmrtností" národ ***ů. Já dělala přjímačky po 14 letech od maturity. Všechno učivo jsem musela projít znovu a měla jsem na to doučování. Zkoušky z matiky v prváku byly poměrně náročný, ale profesor, který nás měl, před několika dny zemřel, tak nevím, jaká úroveň tam bude nyní (jestli to trochu nepoleví, on byl opravdu ďas). Zkoušek je v průměru 6 v ZS a 6 v LS a většina z nich probíhá tak, že musíte napsat písemnou část a pokud u té uspějete, jdete na ústní zkoušku (ze které Vás klidně vyhodí, pokud nebudou s Vaším výkonem spokojeni - navíc někteří profesoři to berou tak, že pokud se Vám podaří písemná velmi dobře, musíte stejnou úroveň výkonu předvést i u ústní, pokud by písemná část byla na 1 a ústní byla horší, od celé zkoušky Vás vyhodí, protože jste neobhájili písemnou zkoušku - zkušenost konkrétně z předmětu "Teorie účetnictví" u profesora Valdera - abyste neměli obavu, že si něco vymýšlím;o). Od října do prosince se jednou za měsíc chodí pá až ne na přednášky. V lednu a v červnu je týden, kam profesoři ještě někdy umístí nějaký předmět (cvičení), ale většinou v tomto týdnu už probíhají zkoušky. reagovat zde
-
(31.01.2011 19:49:19, Lili) Ahoj Báro, zmínila si se, že studuješ dálkově, chtěla bych to také zkusit na oboru Provoz a ekonomika.Jsem ale tři roky ze školy a pracuji na plný úvazek. Proto jsem se chtěla zeptat jak probíhají zápočty a zkoušky? myslíš, že se dá matika zvládnout samostudiem, když jsem měla na střední trojku? Šrptat jsem se uměla a logické uvažovaní..no jak na co. Jak probíhá ten týden v lednu a v červnu?děkuji za každou odpověď. Chtěla bych vědět jestli to má cenu se tam hlásit,když u toho budu pracovat a nikde na stránkách školy jsem nenašla moc podrobností na kombinované studium:-/ ahoj reagovat zde
Email: Lillinkaaseznamcz
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 17.09.2024 20:24:54.