ahoj, chci zeptat zda někdo studuje VŠEM a poradí mi,je to školné možné zaplatit ve splátkách,těch 30000 Kč je na 2 semestry- tedy jeden rok. A dále nevím zda si mám dát přihlášku jsem nebo taky na VŠ Jana Amose Komenského- tam mě taky zajímají nějaké obory. Poradíte mi někdo
Soukromá VŠ
18.02.2008 13:05:28, Ali, zhlédnuto: 391x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(29.03.2008 17:31:50, ataner) Chtěla bych jen říci,že je jedno, zda chodíte na VŠ státní, nebo soukromou.Školu dělají učitelé a na nás je co si odneseme.Studuji UJAK na střední jsem měla vždy vyznamenání (tedy ne uplně blbá) a na této škole studuji obor, který mě zajímá. Přednášky jsou kvalitní, stačí se podívat, kdo přednáší.Pro mě je důležité to, že škola má program i pro nás dálkaře a to velice vymakaný. reagovat zde
-
(17.03.2008 10:42:31, Fanda) Plně souhlasím s Michalem a Renatou. Ale zkusme tedy otočit a zeptat se na rozdíly mezi státními školami a ejhle ono to funguje úplně stejně. Každá škola se předhání v tom, která je nejlepší. Osobně si myslím, že až život Vám vtiskne ten správný titul a ne škola. PS: studuji soukromou UJAK, dálkově a rád a za své reagovat zde
-
(03.03.2008 14:24:47, renata) Nechápu , proč se pořád strefujete do lidí , co studují soukromou VŠ.Taky mám vnitřní pocit,že můj titul z VŠE má větší hodnotu než titul ze soukr.školy. Ale na druhou stranu , záleží na pozdějším uplatnění na trhu práce , že?!?! Trochu mi některé příspěvky připadají jako závist , co? "sakra on má jen soukromou a má 2x větší peníze než já" nebo "podívejte jak jsem chytrá/ý, mám titul z veřejné a nikdo to neocení" . Zavání to mindrákem jako trám , nebo ublíženectvím , že ta námaha na veřejné není tolik oceněna , jak si někdo myslel!To samé tvrdí středoškoláci , že gympl je lepší než obchodka apod.Je to docela směšné..... reagovat zde
-
(03.03.2008 08:32:04, Michal) No myslím, že kdyby soukromé školy měly tak hroznou úroveň jak tady píšete tak by určitě nedostaly akreditaci od MŠMT takže bych tu moc nerozlišoval mezi soukromou a veřejnou. Já mám soukromou školu a nemůžu si stěžovat. reagovat zde
-
(02.03.2008 20:21:33, Lenka) Myslím, že opravdu záleží na člověku, jak školu pojme. K nám do práce chodí často na praxi nebo brigádu studenti ze státních škol a taky mám někdy pocit, že by spíš měli dělat jen nějakou manuální práci. Já studuji UJAK, nápň studia prvního ročníku jsem probírala se spoustou přátel studujících UPOL sejný obor a je v podstatě stejná. Je fakt, že na soukromé škole student = klient, ale proto je taky škola i vyučující ochotni studentovi vyjít vstříc, pokud potřebuje třeba kvůli zaměstnání. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Soukroma VS - Ostatní
- Bc? soukromá polská VŠ? - Ostatní
- Nejsnadnější VŠ soukromá v Praze - dálkově - Výběr vysoké školy
- Druhá vysoká škola - soukromá/veřejná, názory+zkušenosti - Výběr vysoké školy
- Po studiu na BIBS - LIGS, CEMI či jiná soukromá škola? - Výběr vysoké školy
- Soukromá VŠ, kde odstátnicuju - Výběr vysoké školy
- soukromá škola - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 20.09.2024 06:15:05.