Zdravim Vás,
nikde mi neporadili, a tak Vás s nadějí oslovuji. Mám Vyšší školu ekonomickou (titul DiS.), a ráda bych
dostudovala vysokou školu. Je možné, aby někde toto studium uznali částečně a vysokou školu studovat méně let. Slyšela jsem, že existuje roční studium po vyšší škole a získám titul Bc., ale nevím zda ano a kde. Děkuji za info
Email: martinakulhankovaseznamcz
...
01.03.2005 15:44:45, Martina, zhlédnuto: 602x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(02.03.2005 01:55:15, Radek) Zdravíme, my to tady taky již nějakou dobu řešíme, jak by se to dalo udělat - viz některé minulé příspěvky - ale vypadá to, že to moc uznávat nechtějí. Obecně bude asi větší šance u soukromých škol, ale určitě to bude o uznávání jednotlivých předmětů a ne studia DiS. jako celku - bohužel to tak zatím je. PS: taky mi to přijde dost blbý. Měj se, přeju hodně štěstí v hledání... reagovat zde
-
(04.03.2005 15:48:30, Renata) Zdravím, pokud vím, tuto možnost nabízí ekonomicky zaměřená soukromá vysoká škola v Brně Akademie Sting, Stromovka 1, Brno Jundrov. Zaměření hospodářská politika a správa má tři obory - finanční kontrola, zdaňování, organizace a řízení malých firem. Určitě uznávají DiS z vlastní školy(mají také Vyšší odbornou školu) a vím, že bakalářské studium těchto absolventů je zkrácené. Je to ovšem škola soukromá a tak se platí. Ale má to jiné výhody: denní i kombinované studium, u kombinovaného studia jsou zkoušky rozloženy do celého semestru, takže to není jednorázová pakárna. Třeba by nechali dokončit bakalářské studium i absolventa jiné ekonomicky zaměřené vyšší odborné školy. reagovat zde
-
(04.03.2005 17:29:36, Radek) Našel jsem stránku, na které jsou zmíněny některé možnosti - jde ovšem v podstatě o bilaterální dohody - tj. jedna VOŠ s jednou VŠ. Je to na stránkách www.nuov.cz - kam na školu - VOŠ s možností bakalářského studia. Mají i nějaké konzultační centrum, tam by třeba věděli kde se co uznává ..(?).. Zdar reagovat zde
-
(12.03.2005 13:41:49, Pet) Tak uznávání Dis funguje hlavně na soukromých školách.Jistá si jsem Středočeským vysokoškolským institutem v Kladně. Titul Bc dostaneš za 1,5 roku studia. Uznávajií více VOŠek.A s uznáváním předmětů, je to díky novému zákonu zjednodušeno.Akorát musíš mít historii studia ze své VOš.ale víc by Ti řekli ta studijním.Jinak web je www.svikladno.cz reagovat zde
-
(22.03.2005 17:01:16, Johnny) Ahoj Martino a ostatní, mám stejný problém a dospěl jsem k jedinému východisku a tím je opravdu SVI Kladno. Nemají vyloženě dálkové studium, ale umožňují individuální plán. Uznávají pouze předměty se stejnou náročností (nutno doložit rozsah studia), zakončený stejnou úrovní (ZK-ZK, Záp-Záp...) a pouze známky 1 nebo dva. Je to ale vždy na vedoucím katedry, zda ti to uzná nebo ne. Výhoda taky je, že si můžeš rozpracovatstrávající absolventskou práci a udělat z ní bakalářskou práci. Platí se 17 tis za semestr. Pokud máš ještě nějaký dotaz, sem s ním :o) Jinak se tam v říjnu třeba potkáme ;o) reagovat zde
-
(22.03.2005 17:02:46, Johnny) Ještě jedna drobnost. Předměty k BC zkouškám se neuznávají... je to mikro, makro + oborová... ty musíš vykonat přímo na SVI. reagovat zde
-
(23.03.2005 14:09:49, Martina) Děkuji všem za příspěvky.Došla jsem k závěru,že jiná možnost než soukromá škola nejspíš nebude. Nejpřijatelněji vychází SVI Kladno nebo Brno.Hezký den reagovat zde
-
(31.03.2005 16:16:51, presli) ahoj Martino navstevuju vysokou skolu polytechnickou v Jihlave je to nove otevreny ted to jede prvni semestr a je to na tri a pul roku se zakoncenim BC. predtim to byla VOSka a hodne veci se tam uznavalo podivej se na www.vspji.cz a tam najdes tel cisla kde ti urcite poradi
a reknou ti jestli by to bylo mozny atd. jsou tam i e-maily z vlastni zkusenosti ti nedoporucuju kontaktovat studijni oddeleni ale nekoho z vyssich postu protoze na studijnim sedej dve nafoukany nany ktery akorat pijou kafe a sou neprijemny jinak dalsi otazky ti muzu odpovedet kdyz napises na presliseznamcz reagovat zde -
(03.04.2005 16:36:59, Pet) Martina + Johnny SVi kladno neni špatný na studium, já tam letos končím . Tak vám držim palce reagovat zde
-
(06.02.2006 12:53:21, E.K.) Také na University of New York in Prague můžete pokračovat v jednoletém bakalářském programu pro absolventy ekonomických VOŠ.
Tel: 224 221 281,www.unyp.cz. reagovat zde -
(24.08.2007 11:35:59, Martina21) ahojte, cetla jsem, ze se tady bavite o ekonomicky zamerenem studiu. Ja ted resim stejny problem, ale studuji socialne pravni. Je tady nejaka moznost?uznaji mi nekde zkousky? Dekuju moc. sipecka.mseznamcz reagovat zde
-
(18.09.2007 21:16:28, Nika) Také VŠTE poskytuje jednoletý bakalářský program se spoluprácí s irskou školou. Jukněte na www.vstecb.cz reagovat zde
-
(01.10.2007 23:45:36, Lucie) Ahojky, studuji VOŠ a po absolvování si chci dostudovat Bc, slyšela jsem, že to taky umožní na bankovním institutu v Praze, nevíte o tom někdo něco? Díky reagovat zde
-
(29.10.2007 11:38:13, Honza) Ahoj Lucie, o Bankovním Institutut jsem uvažoval, také si chci dodělat Bc. po VOŠ, ALE NAKONEC JSEM SE rozhodl pro SVI kladno, můžeš ho studovat tady v Praze, od tohoto roku otevřeli novou pobočku. Tak se zkus podívat i na to, ať máš z čeho vybírat, škola je 2x týdně, školné 19 000Kč za semestr. reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.11.2024 20:11:09.