Zdravím, chtěla jsem se zeptat na kterých vysokých školách se dá studovat cestovní ruch dálkově? A v případě, že tak někdo někde studuje byla bych ráda za případné informace, co se náročnosti studia a spokojeností se studiem týče. Děkuji moc.
Studium cestovního ruchu
12.02.2008 10:04:10, CC, zhlédnuto: 3151x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(12.02.2008 14:03:54, Lucy) tak na UHK se dá studovat bak. obor managamnet CR dálkove a pak jsou jedině soukromý v Praze např. VŠO tam je bakalářský obor i magisterský(neuvedl/a jsi o který se Ti jedná) reagovat zde
-
(12.02.2008 20:04:31, CC) Děkuji za informaci. Jedná se mi o bakalářské studium. Tak kdyby ještě někdo mohl něco dalšího poradit, budu moc ráda. Díky. reagovat zde
-
(15.02.2008 15:52:21, CC) Lidičky to nikdo ten cestovn ruch nestuduje?? Ještě jednou prosím o jakékoliv informace. Děkuji. reagovat zde
-
(15.02.2008 15:58:27, miky) Ahoj cestovní ruch se dá studovat na VŠE, fakulta mezinárodních vztahů. reagovat zde
-
(15.02.2008 16:32:45, Lucy) Já CR studuju ale prezenčně, ty jsi chtěla dálkově a to jiný školy nejsou, vš se zaměřením na CR je hrozne málo, státní jsou 2 a to v jihlave a hradci( a tom hradci je to dálkově) jinak v praze na vse, ale tam je hodne eko věci a málo předmětů k oboru a jde to tam jedine prezencně a pak jedine soukromý, tady v praze je to VSO, mam pocit že i vysoká škola hotelová a vysoká škola cr,turismu a lázenství reagovat zde
Email: modvidekseznamcz -
(16.02.2008 11:01:26, Luca) Ahoj,ja sice cestovni ruch nestuduju,ale vim,ze ted se nove otevira cestovni ruch v Brne na Mendelce..... reagovat zde
-
(17.02.2008 14:58:00, CC) Děkuji všem za reakce. Kdyby mohl ještě někdo nějakou připojit, budu moc ráda. Nejlépe, kdyby to byl někdo, kdo studuje CR dálkově.
4Luca: na Mendlovce je to také jen prezenčně, ale i tak děkuji. reagovat zde -
(21.02.2008 15:37:39, CC) Našla jsem i dálkově cestovní ruch na jihočeské univerzitě. Je tu někdo, kdo studuje na této škole a mohl by mi, prosím poskytnout pár informací? Předem děkuji. reagovat zde
-
(02.04.2008 20:53:10, lampa) Je tady někdo studující mcr v HK dálkově? Zajímá mě hlavně náročnost studia. Díky za jakýkoliv info. reagovat zde
Email: lamperkaseznamcz -
(08.04.2008 20:09:44, Lenka) Ahoj, já jsem byla na UHK, dělala jsem cestovní ruch prezenčně a musím říct, že to byla ztráta času, radši bych šla na ekonomii. reagovat zde
-
(07.05.2008 13:06:05, katka) Ahoj, od září se otevírá pobočka Vysoké obchodní školy Praha - ve Varnsdorfu. Kombinované studium - obor cestovní ruch. Uvažuji o tom, že se přihlásím, ale zatím také sháním víc informací. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Existuje studium cestovního ruchu přímo se ŠJ??? - Výběr vysoké školy
- VŠ cestovního ruchu nebo psychologie - Výběr vysoké školy
- VŠ s obory cestovního ruchu - Ostatní
- Management cestovního ruchu x cizí jazyky pro cest. ruch? - Univerzita Hradec Králové
- Management cestovního ruchu - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Management cestovního ruchu - prezenční studium - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Management cestovního ruchu - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- VSO Praha-Služby letecké dopravy v cestovním ruchu - Ostatní
- vs cestovniho ruchu - Ostatní
- Management cestovního ruchu - Univerzita Hradec Králové
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.