Zdravím všechny, můžete někdo napsat odkaz na vzor žádosti o prominutí přijímací zkoušky, nikde jsem to nenašel, popřípadně mi tento vzor pošlete prosim na ejblseznamcz.
Vzor žádosti o prominutí přijímací zkoušky
19.01.2008 18:59:04, David, zhlédnuto: 28240x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(22.01.2012 18:13:26, jenda) ahoj, prosím, zašle mi někdo ukázku nebo návrh písemné žádosti o prominutí přijímací zkoušky na základě středoškolského průměru (Palackého univerzita) reagovat zde
Email: jenda.fialaemailcz-
(23.02.2012 12:23:20, rene) zdravim, uz to nekdo mate? taky by se mi to docela hodilo:-) kdyztak mail ;-)diky reagovat zde
Email: rene.urmannatlascz
-
-
(15.02.2012 19:58:04, Lada) Ahoj, taky by mě moc pomohlo, kdyby mě někdo dal radu, jak to napsat. Děkuju
reagovat zde
Email: ladeneckangmailcom -
(23.02.2012 21:09:09, Ondra) Taktéž by mi pomohl návrh písemné žádosti o prominutí přijímací zkoušky na základě středoškolského průměru (VUT Brno).
koncalogmailcom reagovat zde
Email: koncaloseznamcz -
(24.02.2012 12:26:10, Radek) Karel Novák, uchazeč
Kotěhůlkova 5, Kotěhůlky, 299 99
e-mail, mobil
fakulta bla bla, název univerzity
studijní oddělení
V Brně dne 24.2.2012
(tučně napsáno) Žádost o prominutí přijímací zkoušky na základě středoškolského průměru
Vážení, na základě zveřejněných podmínek přijímacího řízení na obor ...... na vaší fakultě, kam se hlásím, žádám o prominutí přijímací zkoušky z důvodu mého středoškolského průměru známek z předmětů ... / ze všech předmětů. Průměr činí 1,42.
Jako doklad přikládám kopie mých středoškolských vysvědčení.
Děkuji za kladné vyřízení, s pozdravem
(vlastnoruční podpis)
Karel Novák
Přílohy: vysvědčení reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(20.05.2015 12:49:57, Esli) Hrozně mi to pomohlo, pokouším se o prominutí přijímaček na doktorské. Díky, Díky! reagovat zde
Email: lovelynelliseznamcz
Podobné příspěvky:
- Přijímací zkoušky z fyzikální chemie - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Fvl veterinární fakulta brno - přijímací zkoušky - přípravné kurzy - Přijímačky, přípravné kurzy
- Prominutí oborového testu - Univerzita Palackého v Olomouci
- nav. studium - prominuti prijimacek - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Příprava na přijímací zkoušky na VFU Brno - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací zkoušky LF bonifikace - Masarykova univerzita
- Předměty na LF/PřF MUNI jako soušást přípravy na přijímací zkoušky z CH, B, FY - Přijímačky, přípravné kurzy
- Příprava na přijímací zkoušky na psychologie, k maturitní zkoušce (materiály, skype) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací zkoušky na obor Ruština ve sféře podnikání (Ostrava) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímací zkoušky na VFU FVL - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.