Ahoj, mohl by mi, prosím, někdo poradit, jaká literatura se doporučuje k přijímacím zkouškám na FF UK obor pedagogika. Moc děkuji za každou případnou odpověď.
Email: boubel1234seznamcz
Pedagogika
15.01.2008 16:38:23, Boubel, zhlédnuto: 484x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(18.01.2008 14:34:44, Dáša) Boubel tak to se chystáš na stejný obor i školu jako já-koukni na stránky UK FF na katedru pedagogiky tam myslím,že jsem to někde viděla.ahoj reagovat zde
Email: d.c.pcentrumcz -
(22.01.2008 10:29:54, Dáša) ahoj Boubel našla jsi to?prosím tě z čeho se učíš na písemné testy?díky klidně napiš na mail.ahoj reagovat zde
-
(22.01.2008 12:33:17, Boubel123@seznam.cz) Zatím ne, učím se základy všeho :-) Mám tu špatně uvedený mail, je to pouze Boubel123, nikoliv 1234.
Dík. reagovat zde -
(25.01.2008 10:34:06, Dáša) Ahoj Boubel poslala jsem ti nyní mail.prosím napiš zda ti mail došel díky ahoj reagovat zde
-
(26.01.2008 13:50:36, bíba) ahoj holky, jestli chcete s něčim poradot, tak ráda pomůžu, protože tam právě prvnim rokem studuju reagovat zde
-
(28.01.2008 17:55:42, Boubel) Ahoj Bíbo, díky za nabídku. Jak bylo těžké se tam dostat? A co bys doporučila k přijímacím zkouškám? Díky, díky. Boubel reagovat zde
-
(29.01.2008 15:53:22, bíba) ahoj Boubeli, podle mýho to je hodně o štěstí, protože test ze všeobecných znalostí asi nemůžeš dát vždycky úplně na plnej počet bodů..ale jelikož jsem šla rovnou z gymplu, tak jsem ještě nějaký ty vědomosti z maturity v hlavě měla jinak já jsem se nepřipravovala nijak, spoléhala sem se na to, že buď prostě něco už umim, nebo ne..a ústní byly v pohodě, jde o to prodat co umíš..a pokud neumíš, tak s tim moc nenaděláš..humanitní školy nejsou o našprtaných vědomostech, ale o selskym rozumu a nějakym tom všeobecnym přehledu..tak to zkus brát takhle reagovat zde
-
(29.01.2008 17:41:27, Boubel) Bíbo, vloni jsem dělala zkoušky na psychologii a setsakramentsky mi pomohlo, že jsem se připravila. Pravda, u ústních můžeš prodat sám sebe, pokud se tam dostaneš :-) Já se dostala,ústní dopadly celkem dobře, ale stejně mi zkazil skóre TSP. To jsem podcenila... reagovat zde
-
(31.01.2008 19:45:05, Bíba) No jo, na psychologii sem se taky hlásila a do ústních postoupila, ale to bylo něco jinýho..tam šlo vážně o znalosti..ale jak se připravovat na všeobecnej test? to vážně netušim..byly tam otázky z biologie, kultury, vědy, historie..tohle přece nejde natrénovat reagovat zde
-
(01.02.2008 16:38:23, Martina) Ahoj můžete mí prosím poradit profil oboru pedagogika UK FF, jaké má člověk z toho kompetence, děkuji předem reagovat zde
-
(03.02.2008 16:22:06, Dáša) Ahoj Martino-z hlavy si všechny nepamatuji,ale koukni na stránky Uk FF katedra pedagogiky-je to tam vše popsané.Taky se na ní hlásíš?nebo zatím vybíráš?ahoj reagovat zde
-
(03.02.2008 17:00:45, Lůca) Ahojky všimla jsem si tu někdo dělal přijímačky na psychologii,já bych si tam tento rok chtěla podat přihlášku a vůbec teda nevím z čeho se mam učit ty TSP,já mám zdrávku a dva roky na VOŠZ.Nevíte někdo o nějaké učebnici o TSP kde je opravdu ,,všechno"? Dík za odpověd reagovat zde
-
(25.03.2017 12:24:14, Janča) Z mé zkušenosti doporučuji koupit si knížku Pedagogika v kostce, dále Pedagogický slovník a louskat Pedagogické terminologie na online testech, který jsou na www.abctesty.cz a hlavně klid a pevný nervy reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Mám zájem o vypracované SZZ Bc.Sociální pedagogika - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Pedagogika FF, muni - Ostatní
- Speciální pedagogika- vychovatelství - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Bc. sociální pedagogika na nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- Sociální pedagogika nebo učitelství pro 1. stupeň ZŠ? - Ostatní
- Pedagogika - Masarykova univerzita
- Sociálni pedagogika-UPOL - Ostatní
- pedagogika - Univerzita Karlova
- PedF UK - obor Psychologie - speciální pedagogika - Informace o studiu
- Speciální pedagogika - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.