ahoj všem. chtěla bych znát váš názor a pohled na věc... myslíte že je normální aby v navazujícím magisterském studiu měli studenti celkem 13 předmětů v jednom semestru (tedy jak A, B i nepovinné C)???? já myslím že je to nenormální... a nechápu jak to student může zvládnout... díky za připomínky a vaše názory... a jen tak na okraj - toto se děje na OPF....
OPF
08.01.2008 14:46:29, eva, zhlédnuto: 211x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(08.01.2008 19:27:02, Katka) No jo, děvče, škola je ke studování a chození do školy a ne dovolená.. Jsi si myslela, že tam bude leháro s 5-ti předměty a objevíš se tam tak jednou za měsíc...? reagovat zde
-
(08.01.2008 19:50:21, Radek) katka: pět předmětů? - a proč ne? ;-) http://f1.vse.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=303&Itemid=87 (teda na obhajobu musím říct že všechny ty předměty s šestkou v závorce mají 90 min předn a 90 min cvičení týdně) a spojení Mikroekonomie a Makroekonomie do přednášek v jednom semestru je lehce nelidské :-)). 13 předmětů mi přijde opravdu hooodně. Míval jsem tak v průměru 7 či 8, když jsem měl víc tak jsem většinou nějaký neudělal. reagovat zde
-
(08.01.2008 20:28:07, Martina) Katka: Víš o tom ,že arogantnost vypovídá o inteligenci jedince? Už jsi to někde četla? Zkutečně ne? reagovat zde
-
(08.01.2008 20:51:30, Katka) Nevím, co můj příspěvek měl co společného s arogantností...
Jsem jsm vyjádřila svůj názor.. Na škole jsem měla za semestr několikrát přes 10 předmětů a hold se to zvládnout muselo... Nebyla jsem na žádném odpočinku, ale na vysoké.. reagovat zde -
(08.01.2008 21:27:07, Monule) holky chtela jsem se zeptat, chodim taky na opf do 1.rocniku a zapsala jsem si v zimnim semestru basketbal B, jenze jsem byla nemocna tak jsem nesplnila. zajimalo by me jestli si ten telak musim zapsat v letni semestru kdyz jsem ho neudelala v zimnim nebo jak? dekujíí moc za odpoved reagovat zde
-
(08.01.2008 21:30:01, Ivana) snad me nebude nekdo povazovat za arogantni, ale: my na pajdaku MU mame bezne az 18 predmetu za semestr (a to jsou jen povinne!) reagovat zde
-
(09.01.2008 14:00:46, ejla) velky pocet predmetu je asi typicky pro pedagogicke fakulty. Znama studuje ucitelstvi MS na UK a tech predmetu mela ted 1. semestr pres 20 . Na druhe strane ten pocet asi jeste nemusi sam o sobe nic znamenat, protoze tato moje znama udelala vcera posledni zkousku reagovat zde
-
(11.01.2008 21:28:53, oak) Na OPF se k začátku semestru přeměnilo,rychleji než ze dne na den, úplně vše. Nový přepočet do té doby akreditovaných předmětů s přiřazením nepromyšlené výše kreditů, roztažení těchto předmětů podle maximální vytíženosti studenta (člověk by skoro řekl, že jakoby na plný úvazek 40 hodin týdně......).
A původní přechody na e-learningové Bc formy vypadaly tak slibně....
Psocela mě mrzí, kam se to žene... V zápětí se to, samozřejmě, projeví na počtech přišedvších nových studentech na navazující obory. A horník ožije, otočí se na svém podstavci a mrští tím kusem uhlí ve svých rukou po budově ....
reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.