Máte někdo jakoukoli zkušenost s tímto studiem, přijímačkami atd...pokud možno na Karlově un.,ale i jiná města mě zajímají.
Email: tylovatseznamcz, ICQ: 339631116
Učtelství pro meteřské školy
25.11.2007 20:56:39, Tereza, zhlédnuto: 133x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(25.11.2007 21:14:13, Andrea) Ahoj Teri,
ja tedy zkusenost nemam, ale tento rok si podávám přihlášku na stejný obor. UK jsem zavrhla hned, jak jsem videla pozadavky k talentovkach. Budu zkouset UJEP, kombinovane. Hodne stesti ! reagovat zde -
(26.11.2007 17:09:03, Tereza) No a jestli jsem to pochopila spravne, tak v tom Usti se delaj talentovky jenom ke kombinovane?Je to takovy nejasny... reagovat zde
-
(26.11.2007 20:08:54, Andrea) V Ustí se bere jako jediné kritérium výsledek z OSP. Žádné talentovky se nedělají. reagovat zde
-
(27.11.2007 20:14:32, Tereza) No ja jsem asi nejaka zpomalena...kde jsi to zjistila,na jejich strankach jsou talentovky,jako vsude jinde.A ty scio testy si dela kazdej individualne vid?Nejak se v tom nevyznam.. reagovat zde
-
(27.11.2007 21:32:42, Eliška) Ahoj Terezo.
Studuji speciální pedagogiku pro předškolní věk na Technické univerzitě v Liberci. Kdyby jsi chtěla nějaké bližší informace, tak se mi ozvi na mail(EliskaSommerovaseznamcz) a jako předmět prosím napiš LIBEREC. reagovat zde
Email: eliskasommerovaseznamcz -
(28.11.2007 13:29:08, Andrea) Ahoj, tady http://pf1.ujep.cz/data/PF_vyhlpodminekPR2008.pdf
Bod 8 v sekci - Obecné info o PŘ.
U Scia se musíš ke zkouškám přihlásit a dělá si je každý individuálně podle termínu, který si zvolí z jejich nabídky. reagovat zde -
(28.11.2007 20:27:24, Tereza) Tak moc dekuju za informace a jeste jednu otazku mam...nevis jestli tam je nekdy den otevrenych dveri? reagovat zde
-
(28.11.2007 21:11:53, Andrea) jojo, neni zac. Den ot. dveří je 24. 1. 08
Je to bod 15 - obecné info o PŘ. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Přestup ze soukromé školy - Policejní akademie České republiky
- 2 vysoké školy / různé formy studia - Výběr vysoké školy
- Učitelství pro mateřské školy - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.