Mate někdo podobné statistiky o UJAK ?Nic nemužu sehnat.Kolik lidi neprežije ročnik,kolik jich toho necha ?Počet přihlašenych versus počet magistru ?
Take některy profesoři mi přijde,že to berou jako svoji příležitost ukazat se.Jsem na dně.Dělal jste někdo zkoušku u Farkove,Fialove,Petraska ?Příjde mi,že to neudělame většina.Spousta seminare,6 zkoušek,no příjde mi to jako obrovské syto ?
Email: r.o.kseznamcz
UJAK andragogika
01.11.2007 12:39:59, Mila, zhlédnuto: 618x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(02.01.2008 21:00:35, lucka) No, tak ja jsem zk u vsech techto lidi delala, a naprosto bez problemu...holt se musis trochu ucit, ale jestli jsi je neudelal u techto vsech, tak jdi delat manualne... reagovat zde
-
(03.01.2008 16:59:35, Lumpik) jj taky bych ti radil jit delat nekam do fabriky, na takovyhle obrovsky sYto holt proste nemas...je to kruty, ale je to tak. Jinak mozna i v ty fabrice budou chtit aby sis zopakoval(a) 3. tridu ZS, konkretne vyjmenovana slova. reagovat zde
-
(03.01.2008 17:11:40, Martina) Ahoj
:Lucka:Lumpík velmi svými odpovědmi podporujete dotazovaného!
Mila: Myslím, že statistiky jsou docela k ničemu, pokud jsi na škole zaleží JEN NA TOBE a na tvé přípravě a jak se ze zkouškou popereš!!!! Ne vždy se to podaří!! Ale chce to , ale makat pracovat na sobě nařikání nepomůže!! Plno lidí má taky šest a více zkoušek a učí se po nocích... a bojuje. Pokud i po maximálním usílí se nedaří a je to nezbytné je potřeba najít si třeba jiný obor, a nebo zkusit něco jiného prácovat. Ale věř, bez práce nejsou koláče!!! Tak začni bojovat a pak uvidíš!! Hodně štěstí reagovat zde -
Podobné příspěvky:
- UJAK - Andragogika - doktorské studium - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- SZZK UJAK VD, Bakalářské studium - Zkoušky, zápočty, státnice
- VŠO nebo UJAK??? - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- UJAK - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Přihláška UJAK - Ostatní
- UJAK nebo jiné soukromé školy? - Ostatní
- Andragogika - Ostatní
- UJAK Praha - Ostatní
- Andragogika - Ostatní
- FHS UTB - Andragogika - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.12.2024 16:29:10.