Ahoj, nenašel by se zde prosím Vás někdo z okolí Nového Jičína, kdo by mi vysvětlil mikroekonomii? Studuji na Opf v Karviné pomocí e-learningu. Z těch skript to nějak nechápu.Děkuji
Mikroekonomie
21.10.2007 14:54:14, Katka, zhlédnuto: 1857x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(21.10.2007 19:34:22, oak) Kdysi jsme na opf vycházeli z Macákové, která má luxusní a čtivé skriptum - pro pochopení základů je to vhodná publikace, i pro samostudium.
A v problematice doučování, bohužel, nemohu nijak pomoci. Ale věřím, že se někdo ozve.
reagovat zde -
(21.10.2007 21:14:24, 1b1 11112) Tuleja, Nezval, Majerová: Základy Mikroekonomie (ISBN: 8025106039) reagovat zde
-
(21.10.2007 22:54:01, Katka) Ahoj, moc Vám děkuji. Já mám jen skripta Mikroekonomie, Tuleja, Nezval. Zkusím si sehnat skripta, které tady uvádíte.Snad to tam bude lépe vysvětleno. Moc děkuji. reagovat zde
-
(21.10.2007 23:01:50, Radek) kucí, já myslím že Katka potřebuje trochu něco jiného než učebnici (další). I když nepopírám že uváděná skripta jsou supr. S Macákovou (Mikroekonomie - základní kurz, vyd. Melandrium) jsem taky vyrůstal.
Katko: kdyby se neozval někdo kdo bydlí blízko a učil by tě osobně, pošli mi kdyžtak na mail nějaké věci co nechápeš, např. i v té e-learningové učebnici (kterou nemám), pokusím se poradit na dálku, v rámci mých časových možností.
zdar reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(22.10.2007 18:05:48, Katka) Ahoj Radku, jsi strašně moooooooc hodný. Děkuji za nabídku. Já se budu snažit si někoho najít. Už jsem si i na netu objednala ten základní kurz od Macákové. Kdybych náhodou někoho nenašla, tak bych se Tě teda s prominutím na pár věcí zeptala. Ještě počkám. Ale opravdu moc Ti děkuji a velice si vážím tvojí nabídky. Měj se pěkně. Ahoj reagovat zde
-
(26.10.2007 07:51:54, Pavca) Ahoj Katko,taky jsem letos zacla elearningove studium a taktez jsem z NJ. Mozna bychom si mohli nekdy sednout a probrat to spolecne??? Mozna to ve dvou pujde lepe.Pavca reagovat zde
Email: pbiernatpostcz -
Podobné příspěvky:
- Mikroekonomie - vysvětlení - Zkoušky, zápočty, státnice
- řešené příklady z mikroekonomie - Ostatní
- Hledem doucovani mikroekonomie II - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- otazka z mikroekonomie - Ostatní
- Mikroekonomie - Zkoušky, zápočty, státnice
- Příklad Mikroekonomie - prosím o radu - Ostatní
- Mikroekonomie - prosím o radu - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.