Zdravím všechny. hledám touto cestou moje spolužáky. V Karviné jsem nikdy nebyl a neznám to tam tak by se mi hodilo pár rad od místních nebo jen tak se trochu seznámit před nástupem do školy. Tak se ozvěte lidi. Čau
Kdo jde na OPF obor Marketing a Management?
10.09.2007 12:11:44, Marek, zhlédnuto: 1591x, reakcí celkem: 20Reagovat na příspěvek
-
-
(12.09.2007 10:31:06, verča) ahojky, no já jdu na obor marketing management, ale navazující magisterské, ale ty jdeš asi na Bc. co? ale tak proč se i tak neseznámit reagovat zde
-
(12.09.2007 18:27:23, Marek) Aspoň že se někdo ozval:-) Jo já jdu na Bc tak z toho mám celkem bobky jaký to bude atd... Jaká je tam ta matika? Z ní mám strachasi největší reagovat zde
-
-
(12.09.2007 19:05:02, verča) ahojky, no matika je docela drsná..prostě se musíš připravovat na každé cviko a tak.moc to právě hrotí tu matiku.a nechci tě strašit ale taky Mikroekonomie je trochu záhul.... ale vše se to dá zvládnout..já sem toho důkazem a to nejsem žádná šrotka práávě tak neměj z toho stresy, to bude ok...stejně první rok je takový seznamovací i s ostatníma lidma a spíš budou furt nějaké akce a tak ale vážně - fakt se to dá zvládnout, papa reagovat zde
(12.09.2007 19:39:32, Marek) Kristina: SS mám obchodku takže marketingu a takových blbostí se nějak nebojím, ale té matiky jo, protože na střední to byla taková pohoda moc toho po nás nechtěli a já k tomu proplouval ovčas jen tak tak... reagovat zde
-
(13.09.2007 09:21:52, kristina) tak to sem na tom podobne jak tya navic mi pripada ze uz jsem vsechno zapomnela za ty 4 mesice:// reagovat zde
-
(13.09.2007 11:00:44, Marek) To máš ještě celkem dobrý, ale já rok vynechal, protože jsem se loni nikam nedostal. Odkud jsi s mim li se zeptat? reagovat zde
-
-
(13.09.2007 18:54:25, Marek) No to si děláš srandu ne? Já taky Teda skoro no bydlím 9 km od něj... reagovat zde
-
-
(14.09.2007 13:56:32, kristina) marku chtela bych se zeptat jestli nahodou nevis co delat kdyz jsem dostala koleje a nechci je, jestli jim to musim rict ve skole a nebo proste staci kdyz neposlu ten papir reagovat zde
-
(14.09.2007 15:18:03, Marek) Tak to vážně netuším jak to chodí, ale zkus na to odělení kolejí zavolat nebo napsat mail. reagovat zde
-
-
-
(19.09.2007 21:12:49, Klaris) Kristi,pořád nechceš jít na tu vyhlídku?Kdyby ne,určitě bych tam šla místo tebe.Jestli odepíšeš,budu ráda. reagovat zde
-
(20.09.2007 09:56:05, kristina) nechci jit na koleje, ale vubec netusim jak se to del, kdyz bys tam chtela jit misto me reagovat zde
-
(20.09.2007 16:06:38, 1B1 11112 BRNO 1) cau matiky na OPF se neboj, je lehci nez jinde. jinak z 80% predmetu kolujou po skole testy, ktery se porad opakujou, proste fraska. pouze na nektery veci je zapotrebis e pripravovat, ale moc toho neni:-) Jak uz jsem ovsem naznacil vyse, pro zhodnoceni svych investic bych zvazil studium na jine fakulte:-))) A staci se napr. precist oficialni zpravu hodnotici komise, ktera je zcela cerstva a dosupna na webu Ministerstva skolstvi. Myslim, ze o renome skoly leccos napovi:-))))))))) reagovat zde
-
(24.09.2007 17:34:28, Peťule) Ahojky Já se na ten obor dostala, ale na kombinované studium!!! reagovat zde
Email: petula.vrsekcentrumcz, ICQ: 311969774 -
(24.09.2007 19:11:11, Míša) Ahojky lidičky, moc vás všechny zdravím. No i já se k vám přidávám, dostala jsem se do Karviné na Marketing a management kombinované studium a jsem v pate skupině... a nebylo by špatný natrefit na někoho,kdo tam je taky. Jsem ze Znojma a tak to zrovna kousek nemám..tak nějaký ten známý by se hodil michala.vlasakovacentrumcz reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Vše fakulta managementu nebo Mendelova univerzita Ekonomika a management???????? - Výběr vysoké školy
- Vše fakulta managementu nebo Mendelova univerzita Ekonomika a management???????? - Výběr vysoké školy
- Výběr VŠ - bakalářský obor marketing, management a angličtina - Výběr vysoké školy
- obor ekonomika a management VŠB vs UTB - Výběr vysoké školy
- Marketing a management se specializací Design management (magisterské navazující; FAME) - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Ing. - Marketing a Brand management - Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut - AMBIS, a.s.
- VŠE Arts management - Ostatní
- FEK - Bc. Informační management (IM) - vyplatí se mi to v mém případě? - Západočeská univerzita v Plzni
- Navazující magisterské studium- management marketing - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Management,marketing - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 16:53:11.