Ahoj, nastupuju do zlína a jako přivýdělěk bych chtěla individuálně učit angličtinu. Je mi 20, angličtinu umím slušně, ačkoli žádné lejstro o tom nemám, s doučkem mám 3letou zkušenost, dojedu ke klientům domů a doba závisí na dohodě. Kolik myslíte, že by za to byli ochotní zlíňáci zaplatit za šedesát minut? A kolik byste byli ochotni platit vy - jako budoucí maturanti (příprava na přijímačky, maturu) a vysokoškoláci? A je tu někdo kdo si přivydělává podobným způsobem? MOC DÍKY
BUDU MOC VDĚČNÁ ZA VÁŠ NÁZOR
07.09.2007 09:24:30, schenni, zhlédnuto: 247x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(07.09.2007 10:18:41, Shakira) No nejdi pod 100Kč/hod..ale já osobně bych nedala víc jak 150, protože třeba za 200 bych už sehnala někoho s "papírem" reagovat zde
-
(07.09.2007 10:30:07, Hanka) Shakira má pravdu.Ideální rozmezí je tak 120-180,-Kč maximálně!
Záleží na dohodě. reagovat zde -
(07.09.2007 15:53:27, schenni) Díky holkám za názor, docela jste mě potěšily, zatím jsem přemýšlela o menších částkách Tak si asi ze začátku řeknu o víc a kdyby nebyl zájem, snížím. Jestli má na to někdo ještě svůj názor, ať se ozve, budu ráda reagovat zde
-
(07.09.2007 16:38:58, Radek) názor:
záleží taky koho bys učila, případně kolik by jich bylo. lépe bys na tom byla kdybys sehnala nějakého dospělého zájemce (zaměstnance/businessmana..) resp. kdybys učila víc lidí najednou - domluvit se třeba s vedením nějaké základky, jestli by neměli zájem o odpolední kroužek angličtiny pro děti nebo tak (neboj, ty menší děti neumějí ještě skoro nic, byla bys velký king). To by ses s výdělkem dostala určitě nad ty dvě stovky.;-) Kdyby byl tedy zájem. reagovat zde -
(07.09.2007 22:19:21, schenni) s dospělýma se pracuje líp :o) ti si jsou vědomi hodnoty peněz a jsou soustředěnější :o) ačkoli ten nápad s tou školou není špatný - ikdyž nevím nakolik realizovatelný.. (a jak silné jsou mé nervy) reagovat zde
-
(07.09.2007 23:02:48, Radek) ;-) s těma nervama to máš pravdu. Buď se člověk zblázní nebo "omládne" s nimi. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Budu muset zaplatit za studium pokud budu studovat 2 VŠ najednou? - Ostatní
- nazor na vse - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Vas nazor na starsi studenty - Ostatní
- DÍKY ZA NÁZOR - Ostatní
- Jaký máte názor? - Ostatní
- Informační technologie názor - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- Názor - Ostatní
- Proč nejít studovat VŠCHT, názor, hodnocení, studium - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Nazor na HKS - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.