Ahojky můj dotaz vůbec se školou nesouvisí, ale douffám, že mi někdo odpoví Chci se zeptat když někomu posílám dobírku a on mi má zaplatit nějakou čátku, tak jak se ke mě peníze dostanou od pošty? Dají mi složenku nebo mi je pošťačka přinese? Moc děkuji za odpověď
úplně jiný dotaz....
05.09.2007 16:28:54, lucinka, zhlédnuto: 253x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(05.09.2007 18:08:18, Lena) Lucinko, to by možná chtělo se zeptat na poště, měla bys to i od pověřené osoby a nemuseli by to být jen dohady :-) reagovat zde
-
(05.09.2007 18:14:12, lucinka) to mě čeká zítra v případě že se dnes nenajde dobrá duše co s tím má zkušenost. reagovat zde
-
(05.09.2007 18:17:18, dobry duch) prinesou ti domu slozenku, kterou ti pak na poste proplatej..nebo si to muzes nechat poslat na ucet i snad reagovat zde
-
(05.09.2007 18:48:58, Radek) jojo, na účet by to zaslat být možné určitě mělo, Česká pošta dělá platební styk (viz např. složenky typu A apod. což je normálně složení částky v hotovosti která je poslána někomu na bank. účet).
stránky České pošty jsou www.cpost.cz (česká vlaječka pro češtinu)
- menu: produkty - balíky ČR - cenný balík - píšou tam o tom různé info, ceníky, že můžeš stanovit kratší dobu kdy je to uschováno na poště pro příjemce (než 14 dní). O dobírce píšou že "Při dodání se od příjemce vybere odesílatelem stanovená částka a ta se následně vyplatí odesílateli."
Tak se na to mrkni, rozmysli si co by ti nejvíc vyhovovalo a pak se dohodni až půjdeš na poštu balík podávat.
reagovat zde -
-
(05.09.2007 20:36:56, lendulka) Luci,ty pošleš balík na dobírku,vypíšeš podací lístek a takovou složenku na dobírku.Dotyčnému přijde balíček,on zaplatí tu složenku a tobě přijde domů složenka,že se máš dostavit tedy na poštu a složenku ti na poště proplatí.Doufám,že ti to pomohlo.Pa reagovat zde
Email: solar03seznamcz -
Podobné příspěvky:
- dotaz - Policejní akademie České republiky
- dotaz na stipendium - Ostravská univerzita
- Dotaz - Brno International Business School
- Dotaz - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Uznání předmětu z jiný VŠ - Česká zemědělská univerzita v Praze
- dotaz - Ostatní
- dotaz na vš - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Dotaz ohledně poplatků za studium dvou oborů - Ostatní
- Spolupráce s námi nastartuje váš život do úplně jiných obrátek! - Vysoká škola sociálně správní, institut cžv Havířov, o.p.s.
- odvolání a přestup na jíný obor na čzu - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.