dostal se tu někdo na obor Provoz a ekonomika a jde také k zápisu 13. září. Já se na tu školu už moc těším,jsem zvědavá na způsob učení. Klidně mi můžete napsat na mobil,budu ráda když se s někým seznámím dřív než u zápisu.měj te se hezky, páčko Péťa
Telefon: 420723059008
CZU - zápis
02.09.2007 17:31:51, Petruška, zhlédnuto: 858x, reakcí celkem: 10Reagovat na příspěvek
-
-
(03.09.2007 10:26:43, Veronika) Ahoj, jhá jdu taky 13. na ten zápis, ale ještě furt nevim jestli mám jít na provoz nebo na podnikání... Nemáš nějakou radu?? reagovat zde
-
(03.09.2007 17:37:59, karla) ono záleží na tom,co chceš pak dělat...na provoz je mnohem větší nával...... reagovat zde
-
(04.09.2007 14:08:38, Veronika) když pro mě je nějak těžký si představit v čem je ten rozdíl.. já jdu z gymplu... reagovat zde
-
(04.09.2007 15:07:59, karla) já šla tam,kde byl největší nával,prý je provoz a ekonomie lépe uplatnitelné.Pokud honem nevíš ,kam jdeš dělat.... reagovat zde
-
(06.09.2007 11:37:52, Veronika) A co třeba předměty?? nebo rozvrh,nevíš kde to je lepší?? reagovat zde
-
(06.09.2007 12:06:37, karla) jo tak to nevím..ale na strankach budou snad nejake ukazky ne? reagovat zde
-
(07.09.2007 13:55:08, Veronika) právě že tam jsem nic nenašla,a to už jsem prolezla už asi všechno... reagovat zde
-
(07.09.2007 14:36:28, Shakira) Veroniko, všimla jsem si, že jsi tu už několikrát psala, že nevíš, pro co se rozhodnout. Být tebou si pročtu na stránkách čzu vše o tebou zvolených oborech a jeden určitě zvýtězí. Nehled na to, který bude mít lepší uplatnění, ale vyber si to, co tě bude opravdu bavit. A jestli jsi z gymplu, tak ti něco řeknu. Já byla na obchodce a teda eko není nic moc:-).. proto nejsem na provo. eko:-) ale zase někoho to baví reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Jak probíhá zápis na PEF? - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Zápis - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Zápis - Informace o studiu
- zápis - Ostatní
- Zápis - Ostatní
- Zápis do prvního ročníku - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Zápis na MUNI - Ostatní
- zápis - Ostatní
- Zápis předmětů STAG olomouc první ročník - Ostatní
- Zápis ke studiu - Informace o studiu
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.