(07.09.2016 14:52:44, Petra)
Ahoj, já jsem navštěvovala v maturitním ročníku kurzy od LF MU, bohužel byly tyto kurzy vedeny formou přednášky pro 300 lidí, když jsem se potřebovala zeptat na něco konkrétního, tak to úplně nešlo. Nebyl zde prostor pro otázky a modelové příklady s námi také nikdo nepočítal. Před přijímacími zkouškami jsem si prošla prezentace z kurzu, ale k přijetí to bohužel nestačilo.
Další rok jsem se rozhodla pro jiný kurz, tentokrát pro mě byl nejdůležitějším kritériem osobní přístup a počítání modelových příkladů. Měla jsem štěstí na skvělé lektory (studenty medicíny), kteří tématu rozuměli a vždy byli ochotní se ke složitějším věcem vrátit a dovysvětlit je. Příklady z modelových otázek s námi spočítali skoro všechny, prezentace jsme měli také k dispozici. Letos přijímačky vyšly skvěle a v září nastupuju na LF do Brna
Pokud budeš vybírat nějaký kurz, tak je určitě nejlepší najít si takový, kde budou skupiny do 15 lidí a ideálně lektoři, kteří studují medicínu - ti totiž ví úplně nejlíp, jak se připravit. Každopádně počítej s tím, že i doma si k učení budeš muset sednout a dát do toho svůj čas, když si někdo kurz jen odsedí a doma nehne ani prstem, tak potom moc šancí nemá. Ale myslím si, že když ti někdo pomůže vypočítat příklady, motivuje tě a dá ti informace, co se konkrétně učit, tak to určitě smysl má, vzhledem k tomu, že se každý rok hlásí víc a víc lidí a konkurence je vysoká.
Za sebe bych doporučila kurz od Bmedic, učí tam teď právě ti lektoři, díky kterým jsem letos zvládla přijímačky

-
www.bmedic.cz
reagovat zde