ahojky. V září nastupuju na VSJAK a tato škola nemá žádné koleje, tak nemám zatím kde bydlet. Jsem až ze Šumeperka což je do Prahy hodně daleko. Kdyby náhodou někdo hledal spolubydlící tak se ozvěte. A ještě bych potřebovala informace o této škole. Už jsem byla na zápisu a naštvalo mě, že nevyučují jazyky, což je docela problém.
Telefon: 420607569723, Email: martinaxxxcentrumcz, ICQ: 201748858
ubytování v Praze
Kategorie: Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
24.08.2007 10:04:09, Martina Zbránková, zhlédnuto: 997x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(24.08.2007 20:44:55, Luci) Ahoj Martino, nejdeš na prezenční vzdělávání dospělých? Jestli jo, tak na www.spoluzaci.cz pod ID 526757 je naše budoucí třída. Ubytování ti ale nabídnout nemůžu. reagovat zde
Email: lucka.akculseznamcz -
-
(25.08.2007 13:00:29, Evka) Ahoj taky jdu do Prahy na skolu a jsem ze Spm :-) ale zatim cekam zdali koleje dostanu, ale jestli ne, budu na tom stejne jako ty... reagovat zde
-
(19.05.2010 15:35:52, Dita) Ahoj,
tak já s kámoškou máme uplně ten stejný problém, že jsme se dostali na UJAK a zjistili jsme,že škola žadny koleje neposkytuje. Nejsme od tebe daleko jsme z Olomouce.Tak co vymyslíme?Napiš ditmenseznamcz reagovat zde
Email: ditmenseznamcz -
(19.05.2010 17:52:08, Raduš) Ahoj holky,
končím studium v Praze a hledám za sebe náhradu do pokoje v 3+1 na Hůrce. Zařízení pokoje tam nechávám k odkoupení (cena asi 3000,- původní je 8000,-) - psací stůl, židle, postel, šatní skříň. V pokoji bydlí studentka VŠ, moc příjemná, bývá tam max dva dny v týdnu, takže máte pokoj samy pro sebe. Byt je asi 100m od stanice metra Hůrka (B). Moje místo je volné v podstatě ihned. Pokud by vás napadly nějaké otázky, kontaktujte mně, ráda zodpovím. Hodně štěstí ve studiu na VŠ reagovat zde
Telefon: 608783076, Email: Radus.Pospisilovacentrumcz, ICQ: 204605105
Podobné příspěvky:
- Cestovní ruch v Praze - Výběr vysoké školy
- Hledám ubytko v Praze - Ubytování a stravování
- Ubytování v Praze - sháním informace - Ubytování a stravování
- PROSÍM POMOC- VŠO PRAHA + UBYTOVÁNÍ V PRAZE - Informace o studiu
- Studium na Vysoké škole zdravotnické v Praze - Vysoká škola zdravotnická, o.p.s.
- Ubytování v Brně x Praze - Ubytování a stravování
- Hledáme spolubydlící v Praze:) - Ubytování a stravování
- Bc. na VŠTE a Mgr. na JČU/jiné VŠ třeba v Praze? - Výběr vysoké školy
- Biologie v Brně nebo v Praze? - Výběr vysoké školy
- Hledám ubytování v Praze - Ubytování a stravování
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.