Prosím o radu,zjistil jsem,že letos na Mendelevovu zemědělskou
a lesnickou universitu nedělají přijímací zkoušky,pouze se dokládá
prospěch ze střední školy za 3 a půl roku a dle pořadí se přijímá.
Má s tím někdo zkušenost ze kterých předmětů - 4 a z jakým
průměrem bych se mohl ještě dostal na technologii potravin,měl jsem
v průměru dvojky sem tam nějakou trojku CHe,Bi,Fy,Ma,Čj .
Pokud si moc netroufám,pořád by to bylo něco z okruhu mých zájmů,nebaví mě technické věci a jsem strašný trémista,tím pádem
Email: klima.jaseznamcz
Vysoká škola bez přijímaček
22.08.2007 14:05:32, Honza, zhlédnuto: 8457x, reakcí celkem: 20Reagovat na příspěvek
-
(22.08.2007 14:18:50, Honza) psl,nevíte někdo jestli ještě pro letošní rok 2007/2008 je na některém
oboru volno reagovat zde -
(22.08.2007 15:27:46, Radek) jaká byla hranice prospěchu nevím, zeptej se na studijním oddělení, nebo počkej. Myslím že jsou povinni info zveřejňovat. (zpráva o výsledku přij. řízení - za minulý rok je na úřední desce na www stránkách fakulty, ale to se přijímačky asi dělaly)
Ještě pro letošní zahájení: docela blízko tvému oboru je obor na Univerzitě Pardubice "Hodnocení a analýza potravin" viz
http://www.upce.cz/fakulty/fcht/fcht-pro-uchazece/fcht-pro-uchazece-bp/fcht-oznameni-0907.html (upce.cz - fakulty - fakulta chemicko-technologická - pro uchazeče - bakalářské obory - 2. kolo přijímacího řízení.. ) - je nutné podat přihlášku a zaplatit admin. poplatek do 24. srpna!!! Chtějí přiložit kopie všech vysvědčení ze SŠ vč. maturitního, potvrz. lékaře. Budou rozhodovat o přijetí podle toho (žádné přijímačky). Mrkni co se na oboru učí: http://www.upce.cz/priloha/fcht-stud-plany-0708.pdf (studijní plány)
zdar
reagovat zde -
(22.08.2007 21:21:05, Renata) Nazdárek!!Chodím taky na Mendelovku, na podobný obor..Co jsem slyšela od mých bývalých spolužáků, tak na ten tvůj obor vzali dá se říct všechny..I kámošku s pár čtverkama...Ale hold už jich tam moc nezůstalo...Minimum půlku vyhodili.Ale to je snad všude..Jen pro informaci.Myslím, že z příjímaček strach mět nemusíš..Ikdyž nevím, kolik se hlásí lidí, že.. reagovat zde
-
(23.08.2007 08:57:43, Honza) Radku díky za tvoji informaci,která pro mě byla za minutu dvanáct.Podal jsem přihlášku ješte na tři bakalářské obory do Pardubic.1.Klinická biochemie a chemie,2.chemie-technologie poravin,
3.chemie a technická chemie.Snad něco z toho vyjde a snad v říjnu adie práce a hurá studium.To jsem teda absolutně nečekal.že v srpnu ještě podám přihlášku na vejšku.Když to nevyjde zkusím to příští rok znovu a též na Mendelovku,nějak mi tyto obory unikly.
Díky ještě jednou za radu,můj obdiv za tvé znalosti a rychlost odpovědi.
reagovat zde -
(23.08.2007 09:51:19, Radek) to jsem rád, že ty moje rady jsou někdy k něčemu, fakt mě to těší a přeju ti zdar. Zeptal ses ve správný čas reagovat zde
-
-
(23.08.2007 22:27:19, pavlina) Ahoj, ja jsem se letos taky hlasila na Mendlovku na tento obor a nevzaly me ani na odvolani. Tak nevim reagovat zde
Email: pavlinaacentrumcz -
(24.08.2007 07:39:50, Honza) Zdarec Pavlíno,dělala jsi příjimačky nebos jen vyplnila prospěch?Já jsem se hlásil na Př MU,ale vyhořel jsem na TSP,takže jsem šel makat s tím,že to příští rok zkusím znova tentokrát (snad)s lepší přípravou.Pak mi někdo poradil,protože mě baví Che,Bi, ať se podívám na Mendělku,kde se letos nedělali přijímačky na obor ,který by mě bavil,ale nemám s tím žádnou zkušenost,takže nevím do jakého průměru bych se mohl dostat.Jednoho krásného rána po noční směně jsem se zeptal jestli někdo neví o volných místech s podobným zaměřením(technologie potravin)a Radek mi poradil Pardubice.Takže místo spaní jsem sehnal všechny potřebné doklady a podal si přihlášku do druhého kola.Jasně,že nevím jak dopadnu,ale chtěli vyplnit prospěch z Bi a Che(né horší jak za 2 )což jsem měl.Takže čekám... Dnes je poslední den na podání,zkus se taky ještě zeptat,držím palce
reagovat zde -
(24.08.2007 07:45:53, Honza) Ještě vzkaz pro Pavlínu !Nejlépe uděláš když zavoláš na studijní.Poradí !!!Příhlášku pošlet elektonicky,ale do 24.srpna chtějí
zaplatit poplatek.Držím palce reagovat zde -
(25.08.2007 02:26:26, Zdeno) Nazdárek skoroopozdilci! Taky jsem podal e-přihlášku, 24.8. před půlnocí, ale s tím zaplacením a posláním vysvědčeních to budu muset udělat v týdnu - no kdy jindy teďka?! Má to ještě smysl? Nebo ten poplatek propadne? Hlavně že je podána přihláška, že jo? Účet si kontrolují později, že jo? Díky za reakce! reagovat zde
-
(27.08.2007 06:52:26, Honza) Moje rada pro tebe Zdeno,zavolej na studijní a domluv se.
Jinak držím palce. reagovat zde -
-
-
-
(03.09.2007 16:27:12, Zdeno) Fajn, taky čekám na "klinickou bi a che" --- tak až ti něco přijde, tak dej vědět! Dík! reagovat zde
-
-
(12.09.2007 07:30:54, Honza) Tak jsem dostal na obor chemie-technická chemie,což mě docela potěšilo,ale zároveň řeším dilema.Vysoká škola,nebo možnost práce a studia za velkou louží(nabídka mého zaměstnavatele,následovala po dotazu jak mi bude tolerovat VŠ).
Takže řeším,tyto možnosti. reagovat zde -
(12.09.2007 07:34:56, Honza) PS:zápis přijatých ve 2.kole je 17.9.2007 v 8.00 v Pardubicích. reagovat zde
-
(12.09.2007 20:49:41, Tom) Tak to máš dobrýho zaměstnavatele . Spousta lidí spíš řeší opačný problém. reagovat zde
-
(13.09.2007 07:33:22, Honza) Vím,jaká je to výhra mít dobrého šéfa,makám už čtvrtý rok v soukromém sektoru,a to vesměs na noční směny,přes den když je potřeba mimo prac.dobu vyrážím třeba směr Prahy,Vídně a pod. pro náhradní díly nebo materiál,který je potřeba pro výrobu.Takže takové děvče pro všechno,včetně sekretářky.Až terpve když se rozhoupu dodělat si vzdělání,firma zjistí,že přijde o dobrého zaměstnance.Zůstat loajální k firmě,něco nového se naučit poznat
jak se žije a pracuje jinde nebo vzdělání,asi tak nějak to vidím. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Technologiea řízení dopravy - Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
- Vysoká škola pro specifikovaného člověka - Výběr vysoké školy
- Vysoká škola - technický směr výběr - Výběr vysoké školy
- Prominutí přijímaček na FIS - VŠE v Praze - Ostatní
- nav. studium - prominuti prijimacek - Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
- Vysoka skola zamerena na IT - Výběr vysoké školy
- Druhá vysoká škola - Informace o studiu
- Předpoklady pro studium IT/Další škola - Výběr vysoké školy
- Škoda Auto Vysoká Škola - Informace o studiu
- VŠ bez přijímaček - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.