Máte někdo zkušenosti s angličtinou na FF UK? Stojí to za něco?
angličtina na FF UK
21.08.2007 12:05:37, alena, zhlédnuto: 220x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(21.08.2007 15:39:00, Mony) Tak pokud máš na mysli anglistiku a amerikanistiku,tak to fajn, mně to baví. reagovat zde
-
(27.08.2007 13:47:55, alena) to sem zrovna na mysli neměla, protože ten jazyk dobře umím, jen se v něm potřebuju trochu udržovat. Tak mě právě zajímá, jestli má cenu se na nějaký světový jazyk hlásit. Jinak já se tomu klidně můžu vyhnout. Bude asi rozdíl v angičtině pro anglistiku a angličtině pro ostatní obory. Mám pravdu? reagovat zde
-
(27.08.2007 14:34:21, Tereza) Promin ALENO, ale musim reagovat na tvoje - že jazyk dobre umis. Tak to jsi asi rodila mluvci ne. Ja znam spousty lidi, kteří žijí v Anglii v Americe i Austrálii, ale že by si dovololi řict, že jazyk umi, tak to by si netroufli ani nahodou. Naopak říkají, že neustále zjišťuji jaké maji nedostatky.
reagovat zde
Email: kucerovaterseznamcz -
(31.08.2007 18:31:53, alena) Když se tu zrovna bavíme o angličtině, tak z ní mám CPE. Což v podstatě znamená úroveň rodilého mluvčího, takže si opravdu troufám tvrdit, že ho dobře umím. Navíc už sem ledacos slyšela o způsobu výuky světových jazyků na FF, a moc mě to nepotěšilo, TEREZO. reagovat zde
-
(31.08.2007 18:34:51, alena) En plus drahá, tyhle stránky jsou od toho, že si lidé vzájemně radí a nerýpou se v takových věcech jako ty. Jazyk se učí CELÝ ŽIVOT, ale zároveň člověk, který má velké zkušenosti s jeho studiem i výukou, dobře ví, že nemá cenu zabíjet čas s kurzy, kt shledává neúčinnými - a takových je, TEREZO, velmi mnoho a bohužel alespoň dle zlých jazyků i na FF UK. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Angličtina - Informace o studiu
- Výběr jazykovky - angličtina - Přijímačky, přípravné kurzy
- angličtina - Ostatní
- Angličtina na OPF v KARVINÉ - Ostatní
- angličtina - antropologie - Ostatní
- angličtina - Ostatní
- ANGLIČTINA NA ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 17.09.2024 20:24:54.