Prosím,kdo by mi poradil,chtěla bych dálkově studovat na pedagog.fakultě obor učitelství pro 1.st.ZŠ,vystudovala jsem gymnázium,ale mám již 15let po maturitě,tenkrát jsem se na VŠ nedostala,vzhledem k tomu,že dnes mám již rodinu a musím se materiálně podílet na jejím zabezpečení,hledám formu kombinovaného studia.Děkuji všem,kdo mi poradí.Jana
Email: lysirseznamcz, ICQ: 427231447
VŠ pedagogická dálkové studium
14.08.2007 15:18:15, jana, zhlédnuto: 12945x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(14.08.2007 16:08:34, Janka) Ahojky, no já jsem z Ostravy tak tady je ostravská univerzita mrkni na www.osu.cz je tam dost oborů dálkově. Jinak si dej do vyhledávače-Státní a veřejné vysoké školy a univerzity- a tam máš přehled všech vysokých škol. Nebo i tady z vejšky je hodně odkazů reagovat zde
-
(14.08.2007 20:09:25, Radek) jana: 1. stupeň ZŠ?
zkus tohle: http://www.vejska.cz/studijni-programy - 1.stupeň
Aneb:
Jihočeská univ Č.Buděj - PdF - Bc. Učitelství pro mateřské školy
UJEP Ústí - PdF - Mgr. Učitelství pro 1. stupeň základní školy
UHK Hradec- PdF - Mgr. Učitelství pro 1. stupeň ZŠ - speciální pedagogika (dvouobor)
UP Olomouc - Pdf - Mgr. Učitelství pro 1. stupeň základní školy
(to bylo letos, na příští rok obory budou zveřejněny v listopadu na stránkách jednotlivých fakult)
(může se stát že na některé z těch oborů budou chtít brát jen lidi z praxe, tzn. učitelky které učí a tedy musí studovat kombinov. formou. To by bylo napsáno v informacích o přij. řízení na fakultu. Ale i tak si myslím že se něco najde. přeju zdar
Janka: tady na vejšce máme všechno abys věděla reagovat zde -
Podobné příspěvky:
- Dálkové/kombinované studium na Právnické škole v ČR? - Výběr vysoké školy
- Co studovat, když dálkově fyzioterapie nejde? - Ostatní
- Denní vs. dálkové (prezenční vs.kombinované) studium???? - Informace o studiu
- Dálkové studium - obor pedagogiky... - Výběr vysoké školy
- Je možné dálkové studium práv a na jaké VŠ?? - Informace o studiu
- Dálkové studium VŠ - výhody a nevýhody? - Výběr vysoké školy
- VŠ dálkově - humanitní směr, jazyky - poraďte prosím - Výběr vysoké školy
- Dálkové studium na ČZU - Ostatní
- chci studovat dálkově - Informace o studiu
- VOŠ Klatovy - dálkové studium - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.